Huawei Smartphone Festival - Προσφορές, Δώρα, Εκπλήξεις!

smartphone-festival-huawei

Η Huawei ταράζει τα νερά της αγοράς με την έναρξη του Smartphone Festival! Μία πρωτοποριακή καμπάνια με πολλές εκπλήξεις, που θα διαρκέσει από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου.
Στα πλάισια της καμπάνια θα βρείτε τα πιο hot μοντέλα της εταιρίας με μεγάλη έκπτωση, πολλές άτοκές δόσεις, δωρεάν μεταφορικά αλλά και ΠΟΛΛΆ δώρα!


§

Το P9 Lite 2017 διαθέτει εντυπωσιακό design που μαγνητίζει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Λεπτό με πάχος μόλις 7.6mm αλλά και αναλογία οθόνης – σώματος 69.4%, ώστε να μπορείς να το χειρίζεσαι με την ίδια άνεση ακόμη και με το ένα χέρι.

Είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένη κάμερα 12MP, για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες ή βίντεο Full HD 1080 αλλά και εμπρόσθια κάμερα 8MP για συναρπαστικές selfies. Μεταξύ των λειτουργιών της κάμερας ξεχωρίζει η δυνατότητα Time Lapse για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά βίντεο αλλά και η λειτουργία HDR για φωτογραφίες που μοιάζουν με έργα τέχνης.

Χάρη στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος θα είσαι ο μόνος που έχει πρόσβαση στα αρχεία σου ενώ χάρη στη λειτουργία Dual SIM θα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 2 τηλεφωνικούς αριθμούς σε μία συσκευή.

Έρχεται με μπαταρία 3000mAh για να έχεις χρόνο να εκπληρώσεις τις καθημερινές σου εργασίες αλλά και πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή για να μην αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα καθυστέρησης όταν εκτελείς εφαρμογές ή παιχνίδια.

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα της MadiaMarkt

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα των Public

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα