«Καταπέλτης» ο Τράγκας - Αυτοί Είναι οι Π@υστηδες... (+18 Audio Video)

tragkas-ekpompi-parapolitika-1
12/10/2017 - Ο αμφιλεγόμενος (μεν) αλλά αναμφισβήτητα «κυρίαρχος» της πρωινής ραδιοφωνικής ζώνης, Γιώργος Τράγκας, σχολιάζει την επικαιρότητα με το μοναδικό του τρόπο, στα Παραπολιτικά 90,1.
Άσχετα με τα γνωστά φιλοδεξιά του πιστεύω, ο γνωστός δημοσιογράφος «καυτηριάζει» πολιτικά τερτίπια, πράξεις, δράσεις και αντιδράσεις, απ' όποιον χώρο κι αν  αυτά  προέρχονται  ·  άλλοτε  με  χιούμορ   και  άλλοτε  με  έκδηλη  οργή  και...  μπόλικα  «μπινελίκια».

Μετά από περίπου 50 χρόνια δημοσιογραφικής αλλά και επιχειρηματικής καριέρας, φορτωμένος εμπειρίες - γνώση των πραγμάτων, θα 'λεγε κανείς ότι ξεσπάει ακούγοντας (αλλά όχι βιώνοντας, γιατί ζει μόνιμα στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια) τα στραβά κι ανάποδα των πολιτικών εκπροσώπων και «ηγετών» μας. 

Αναλύει καθημερινά τα τεκταινόμενα και σε στιγμές δημοσιογραφικής κρίσης ειλικρίνειας, αποκαλύπτει αλήθειες που όπου κι αν ανήκει πολιτικά, ο ακροατής, δε μπορεί να μην -αν όχι να αποδεχθεί- να σεβαστεί.

Ανεξαρτήτως αν κάποιος τον συμπαθεί ή τον αντιπαθεί, βέβαιο είναι ότι έχει έναν δικό του,  αποκλειστικό  τρόπο να περνάει  στο κοινό τις  δικές του, συχνά  αιχμηρές,  απόψεις.


Στο παρακάτω ηχητικό (αποσπάσματα από την εκπομπή στις 06/10/2017) θα διαπιστώσετε όλα τα προαναφερόμενα · αρχικά σχολιάζει "ala Τράγκα" 
και προς το τέλος... έρχονται τα "σκληρά" !