Pontas Show - Ο Υποψήφιος Ηγέτης/Απόδειξη Ότι οι Έλληνες Πολιτικοί «Πιστεύουν» Όσα Λένε (Video)

apostolos-pontas-show-2
Ο κύριος Απόστολος Πόντας, είναι ένας από τους πολλούς υποψήφιους που διεκδικούν την ηγεσία του νέου ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου. Mας έδειξε ότι εκτός από την Ελλάδα και την Κεντροαριστερά, αγαπάει ΠΟΛΎ το House of Cards και τον Frank Underwood και ότι βλέπει πολύ... Netflix!


Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος/πολιτικός ανέβασε ένα προεκλογικό βίντεο στην σελίδα του στο Facebook, που με την πρώτη ματιά, μοιάζει ένα κάπως πομπώδες βίντεο, γεμάτο γενικεύσεις και αοριστολογίες. Βλέποντάς το λίγο πιο προσεκτικά, όμως, καταλαβαίνεις την... «ΑΛΉΘΕΙΑ»

Αργότερα, μετά την "αναστάτωση" στα social media, ο... "χιουμορίστας" Αποστόλης έδωσε την απάντηση του στους "αμετανόητα συντηρητικούς" που σχολίασαν αρνητικά το σποτ του.

«Τα εργαλεία επίλυσης των προβλημάτων πρέπει να είναι σύγχρονα και η εργαλειοθήκη να μην υπόκειται σε ιδεοληπτικούς περιορισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Σε αυτό το πλαίσιο επέλεξα σκοπίμως να απευθύνω το προσωπικό μου κάλεσμα τόσο για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία σύγχρονα, διαφορετικά και χιουμοριστικά».


Το προεκλογικό βίντεο του Απόστολου Πόντα: