Ελέφαντας Ποδοπατά Άντρα που Ήθελε να τον Φωτογραφίσει (Video - Προσοχή! Σκληρές Εικόνες)

Ο 40χρονος πλησίασε επικίνδυνα το τεράστιο ζώο, που τελικά τον σκότωσε

elephant-kills-a-man-in-india
Σοκαριστικό βίντεο στο οποίο ένας ελέφαντας ποδοπατά και σκοτώνει 40χρονο άντρα που προσπάθησε να τον φωτογραφίσει από κοντά, στην Ινδία.
               

ινδια - ελεφαντας ποδοπαταει και σκοτωνει εναν αντρα στη Βεγγάλη

Ο παράτολμος άντρας αποφάσισε και πλησίασε τον ελέφαντα, αλλά πλησίασε πάρα πολύ. Το άγριο ζώο πιθανώς ένιωσε πως απειλείται όταν αντιλήφθηκε τον άνθρωπο δίπλα του, τον κυνήγησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, και δυστυχώς τον έφτασε. Αντίθετα, ο 40χρονος δείχνει να μην πίστεψε πως κινδυνεύει, ακόμα κι όταν ο ελέφαντας έφτασε κοντά του. Οι παρευρισκόμενοι ανήμποροι να βοηθήσουν, απλά κατέγραψαν με τα κινητά τους την επόμενη, φρικιαστική σκηνή που τον ποδοπατάει μέχρι θανάτου.

Ο Sadik Rahman -φρουρός ασφαλείας στο επάγγελμα- οδηγούσε προς την εργασία του στην πόλη Jalpaiguri της Δυτικής Βεγγάλης, στην Ινδία, όταν είδε το ζώο. Είχε σταματήσει την κυκλοφορία, αφού βγήκε και στάθηκε στην εθνική οδό, όταν ο Rahman πήρε τη λάθος απόφαση.

Το συγκλονιστικό περιστατικό καταγράφηκε από τους θεατές στο χωριό Lataguri, κοντά στο εθνικό πάρκο Gorumara, στη δυτική Βεγγάλη.

Ένας δασοφύλακας δήλωσε για το τραγικό περιστατικό: Η εμφάνιση ελεφάντων είναι συχνή σε αυτόν τον τομέα. Διασχίζουν τον αυτοκινητόδρομο σχεδόν κάθε μέρα. Είναι άγραφος νόμος κανείς να μη βγαίνει από το όχημά του · ο Sadik τόλμησε να προκαλέσει τον ελέφαντα και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Οι αρχές κρατικών δασικών περιοχών της χώρας αποκάλυψαν ότι 84 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ελέφαντες το περασμένο έτος.