Ρία Αντωνίου - Αισθησιακή Φωτογράφηση για το Ιταλικό For Men Magazine (Pics+Video)

Το Όμορφο Μοντέλο/Ηθοποιός Είναι η Πρωταγωνίστρια του Ημερολογίου

του Ιταλικού Περιοδικού, για το 2018

ria-antoniou-hot-for-men
Η σέξι Ελληνίδα, ►Ρία Αντωνίου, που κάνει καριέρα στην Ιταλία, πρωταγωνιστεί στο ημερολόγιο του περιοδικού For Men Magazine. Φωτογραφίζεται από τον διεθνούς φήμης Roberto Rocco, ποζάροντας πιο «καυτή» και αισθησιακή από ποτέ, με φόντο τη θάλασσα.

ria-antoniou-hot-for-men-2

ria-antoniou-hot-for-men-3

ria-antoniou-hot-for-men-4
Πριν από λίγες μέρες ανεβάσε (μαζί με το θερμόμετρο) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram εικόνες από τη συνεργασία της με τον διάσημο φωτογράφο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες. Τελικά επρόκειτο για στιγμιότυπα από το shooting του ημερολογίου - ένθετου του νέου τεύχους του For Men, στο εξώφυλλο του οποίου η Ρία ποζάρει εντελώς γυμνή.
ria-antoniou-hot-for-men-5

ria-antoniou-hot-for-men-6

ria-antoniou-hot-for-men-7
Η Ρία, αφού εκθρόνισε τα  sex symbols της γειτονικής χώρας, όπως η Ραφαέλα Μοντούνο και η Μαριάνα Ροντρίγκεζ, έβαλε… φωτιά και με την αποκάλυψή της ότι παλαιότερα είχε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
ria-antoniou-hot-for-men-9

ria-antoniou-hot-for-men-10
Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, στο παρελθόν υπήρχε ένα... «σοβαρό» (?!) φλερτ μεταξύ τους, αλλά πλέον είναι ελεύθερη · και δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος (άλλωστε έχει ομολογήσει δημόσια την αδυναμία της στον Βαλεντίνο Ρόσι).