Βόμβα! Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ Καίει τον Πολάκη

Καταγγέλλει Πιέσεις για Κατάθεση Ψευδών Στοιχείων Κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

diefthintria-keelpno-kaiei-polaki
Πιέσεις  από στενό συνεργάτη του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, προκειμένου να πει ψέματα στην υπόθεση που αφορά  τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεργιάδη, κατήγγειλε η  Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στη διάρκεια κατάθεσης της στην Εξεταστική για την Υγεία Επιτροπή, ανέφερε ότι δέχτηκε πιέσεις για να αναφέρει ψευδώς πως 23 άτομα, είχαν υπαλληλική σχέση και δεν ήταν εξωτερικοί συνεργάτες του ΚΕΕΛΠΝΟ.
diefthintria-keelpno-theofilatou
Η κ. Θεοφιλάτου δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί από τον Πολάκη επειδή αρνήθηκε όταν της  ζητήθηκε, μέσω του ειδικού  συμβούλου του, να πει ότι οι εν λόγω 23 εξωτερικοί συνεργάτες ήταν υπάλληλοι του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων.

Σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου, δήλωσε χαρακτηριστικά ...στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη. Μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού  συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23 · δεν ήταν υπάλληλοι. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους κατήγγειλε η κυρία Θεοφιλάτου.
               
Ισχυρίστηκε ότι της ασκήθηκε πίεση την ημέρα που ήρθε έγγραφο από πρώην ειδικό μετακλητό υπάλληλο και νυν σύμβουλο επί των οικονομικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να απαντήσουνε ότι η σχέση είναι υπαλληλική. 

Επίσης, η διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα καθώς δεν τηρούνται νόμιμες διαδικασίες κι έκανε λόγο για καθημερινό, προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ καταγγέλοντας συνεχείς επιθέσεις με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ενώπιον τρίτων.