Huawei Mate 10 με Δώρο Smartphone από τη Mediamarkt

huawei mate 10 me doro smartphone

Απόκτησε ►Huawei Mate 10 Lite ή ►Pro, με δώρο δεύτερο smartphone Y6 2017 ή P9 Lite, αντίστοιχα, από τη Media Markt! Με 12 ή 24 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά.


huawei mate 10 lite

Το ►Huawei Mate 10 Lite, αναμφισβήτητα ξεχωρίζει χάρη στον ενιαίο μεταλλικό του σχεδιασμό, τις λεπτές γραμμές του, τα μικρά περιμετρικά πλαίσια και κυρίως χάρη στην οθόνη FullView με αναλογία 18:9.

Είναι ικανό να σου προσφέρει την τέλεια εμπειρία χρήσης, είτε επικοινωνείς μέσω social media, διαβάζεις άρθρα στο Internet ή παίζεις γρήγορα και έντονα 3D παιχνίδια. Η οθόνη FullView των 5.9’’ με την υψηλή της ανάλυση 2160 x 1080 pixels, θα σου δώσει όλες τις λεπτομέρειες και την ευκρίνεια σε φωτογραφίες, ταινίες, παιχνίδια και σελίδες στο Internet ενώ χάρη στα λεπτά πλαίσια, τίποτα δεν θα σου αποσπά την προσοχή.

Το Mate 10 lite ξεχωρίζει και για τις κάμερές του, αφού είναι εξοπλισμένο με διπλούς αισθητήρες τόσο πίσω όσο και μπροστά με συνολικά 4 κάμερες. Οι βασικές κάμερες διαθέτουν αισθητήρες των 16MP και 2MP ενώ οι selfies σου θα είναι πανέμορφες και άκρως φυσικές χάρη στους αισθητήρες των 13MP και 2MP.

Χάρη στον ειδικό αλγόριθμο Beauty αλλά και τη δυνατότητα πορτρέτων με το εφέ boke, το Mate 10 lite υπόσχεται μοναδικά πορτρέτα και πρόσωπα με φυσική ομορφιά. Ακόμη και μετά τη φωτογράφιση, μπορείς να επιλέξεις το σημείο της εστίασης, ώστε να δημιουργήσεις το εφέ bokeh μεταξύ του προσώπου που φωτογραφίζεις και του περιβάλλοντος.

Όσο αφορά τις επιδόσεις, εξοπλίζεται με πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659 όπου συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM αλλά και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ώστε να έχεις μία απόλυτα στρωτή και ομαλή εμπειρία χρήσης, όσες εφαρμογές κι αν έχεις ταυτόχρονα ενεργές. Κάτι που σου εξασφαλίζει επίσης το περιβάλλον EMUI 5.1 της Huawei το οποίο τρέχει στο λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat. Τιμή €369 12 άτοκες δόσεις, δωρεάν μεταφορικά + Δώρο Huawei Y6 2017.



huawei-mate-10-pro

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του ►Huawei Mate 10 Pro αλλά και η οθόνη FullView 6’’ θα σου προσφέρουν μία επιβλητική εμπειρία θέασης. Το μοτίβο με τις αρμονικές γραμμές στο πίσω μέρος της συσκευής, τονίζει ακόμη περισσότερο τους διπλούς φακούς της κάμερας και δημιουργεί απόλυτη συμμετρία.

Κάθε υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι προσεκτικά επιλεγμένο, από το ενισχυμένο οπίσθιο γυαλί έως και τα περιμετρικά πλαίσια τα οποία συνδυάζονται για να του δώσουν ανθεκτικότητα απέναντι στις στάλες του νερού και τη σκόνη.

Με τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 970, την Τεχνητή Νοημοσύνη και την αποκλειστική μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων NPU, θα έχεις μία πιο γρήγορη, έξυπνη, ευέλικτη και ικανή εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές. Μπορεί και αντιλαμβάνεται τον τρόπο που το χρησιμοποιείς, ώστε να κατανέμει τους διαθέσιμους πόρους με τέτοιο τρόπο που θα απολαμβάνεις υψηλές ταχύτητες σε ότι κάνεις και ταυτόχρονα θα εξοικονομείς ενέργεια.

Οι τεράστιες δυνατότητες του Mate 10 Pro σε επεξεργαστική ισχύ σε συνδυασμό με την έξυπνη διαχείριση ενέργειας της μπαταρίας των 4000mAh μπορούν να σου προσφέρουν με μόλις 20 λεπτά φόρτισης έως και μία ολόκληρη ημέρα αυτονομίας.

Εκτός από τον επεξεργαστή, το Mate 10 Pro ξεχωρίζει και για το διπλό σύστημα καμερών της Leica. Με 2 αισθητήρες, έναν μονοχρωματικό στα 20MP και έναν έγχρωμο RGB στα 12MP αλλά και σε συνεργασία με το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, θα έχεις πραγματικά εκπληκτικές φωτογραφίες, σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Αναγνωρίζει αυτόματα τη σκηνή και το θέμα και προσαρμόζει στα τέλεια επίπεδα τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την έκθεση και άλλες ρυθμίσεις της εικόνας, για να έχεις πάντα το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και ευκρίνειας.


Όλα αυτά, εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της Google Android 8.0 ενώ η Huawei βελτιστοποίησε την εμπειρία χρήσης με το δικό της EMUI 8.0 περιβάλλον χρήσης. Τιμή €799, 24 άτοκες δόσεις, δωρεάν μεταφορικά + Δώρο Huawei P9 Lite 2017.

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα