Motocross στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο με τον Romain Febvre (Pics+Video)

Romain-Febvre-Navagio-Greece
Η ομορφιά και η απομόνωση του Ναυαγίου της Ζακύνθου προσέλκυσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του MXGP Romain Febvre (Ρομέν Φεμπβρ) στο να δημιουργήσει και να «τρέξει» την πιο όμορφη πίστα motocross στον κόσμο.

Romain-Febvre-Navagio-Greece-1
               
23 άτομα ξεκίνησαν την κατασκευή της πίστας · μετά από 1000 εργατικές ώρες και μεταφοράς 12 τόνων άμμου χωρίς βοήθεια από τεχνητά μέσα, όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, έχοντας κατακτήσει λίγους μήνες πριν το Motocross των Εθνών, με την ομάδα της Γαλλίας, ήταν έτοιμος να οδηγήσει στην πιο όμορφη διαδρομή με το Monster Energy Yamaha του.

Romain-Febvre-Navagio-Greece-2

Σαν αθλητές έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε όμορφες και ιδιαίτερες πίστες, σε όλο τον κόσμο. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την παραλία του Ναυαγίου στην Ελλάδα. Είναι ένα απίστευτο θέαμα! Φανταστείτε πως είναι να οδηγείς ανάμεσα σε καταγάλανα νερά και ένα ναυάγιο πλοίου. Ήταν μια τεράστια πρόκληση για όλους μας, ειδικά όταν έπρεπε να μεταφέρουμε τα πάντα με μικρές βάρκες από την άλλη πλευρά του νησιού, δήλωσε ο Febvre.

Romain-Febvre-Navagio-Greece-3

Romain-Febvre-Navagio-Greece-5


Μοτοκρός στην παραλία - πίστα "Ναυάγιο" της Ζακύνθου με τον Ρομέν Φεμπβρ


Κανείς δεν θα περίμενε, το 1980, ότι το ναυάγιο ενός εμπορικού πλοίου θα μπορούσε να δημιουργήσει μια από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου, στην έτσι κι αλλιώς
πανέμορφη Ελλάδα μας!