Προσφορά Tablet MLS Alu Plus, στην Καλύτερη Τιμή της Αγοράς!

prosfora-tablet-4g-10-intson-mls

Όμορφο, ελαφρύ (510gr) με μοντέρνο σχεδιασμό tablet, το Alu Plus 4G της ελληνικής ΜLS, είναι το κατάλληλο για καθημερινή χρήση ακόμη κι έξω από το σπίτι, χάρη στην υποδοχή για κάρτα SIM. Υποστηρίζει δίκτυα 4G αλλά και σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς κλήσεις όπως θα έκανες με ένα smartphone και να στέλνεις μηνύματα SMS.

Με Full HD οθόνη IPS 10.1” θα καλύψει κάθε σου ανάγκη, ακόμη και στα ταξίδια καθώς διαθέτει GPS, ραδιόφωνο και Bluetooth. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz και χωρητικότητα 16GB, το tablet θα σε οδηγήσει προς τη ψυχαγωγία και την ενημέρωση με γρήγορους ρυθμούς.

Εκτός από και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Talk & Drive που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά, ενσωματώνει και την MAIC, την καλύτερη προσωπική βοηθό που είχες ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη να σε εξυπηρετήσει.
Πες της αυτό που έχεις στο μυαλό σου και εκείνη, χρησιμοποιώντας της εφαρμογές Τalk&Translate, Talk&Watch, MLSPedia, Talk&Email, Talk&Search, Talk&Post και MLS Keyboard θα απαντήσει στα ερωτήματα σου σε χρόνο μηδέν.


prosfora-tablet-4g-10-intson-1

Ενσωματώνει την έκδοση Android 7.0 Nougat της Google, για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Google Play Store για να μπορείς να εκμεταλλευθείς πλήρως τις δυνατότητες του.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 6000mAh που ενσωματώνει, θα σου προσφέρει τεράστια αυτονομία με 700 ώρες αναμονή, για να απολαύσεις ταινίες, παιχνίδια, μουσική και πλοήγηση στο διαδίκτυο, για όσο εσύ θέλεις!


Απόκτησέ το καλύτερη τιμή της αγοράς, με μόνο €149 και δωρεάν μεταφορικά, από τη Media Markt!

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα