Άγριος Καβγάς Χατζή - Αυλωνίτου στον Αέρα - Ραδιόφωνο Σκάι (Video)

χατζης-αυλωνιτου-αγριος-καβγας
Άγριος, on air, καβγάς του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή και της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου, με αφορμή η φράση της «δε σας συμφέρει να μιλάτε για τη Novartis».

Ο απίστευτος ραδιοφωνικός καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο, καθώς ο δημοσιογράφος ρωτούσε επίμονα τη βουλευτή για την υπόθεση της Novartis, αν έχει δει τη δικογραφία και το έγγραφο του FBI, με την Ελένη Αυλωνίτου να του απαντά «όχι» αλλά ταυτόχρονα να μιλάει για ένα μεγάλο σκάνδαλο.

               

Είσαι άσχετη - 1.000 σταυρούς έχεις πάρει και μιλάς

Η σπίθα που προκάλεσε την «έκρηξη» ήταν η φράση της βουλευτού προς το δημοσιογράφο «δε σας συμφέρει να μιλάτε για τη Novartis»... Η συνέχεια: «Είσαι άσχετη, ντροπή σου. Τα πήρα εγώ από τη Novartis κυρία μου; Σε παρακαλώ..! Ποιον εκπροσωπείς, 1.000 σταυρούς έχεις πάρει και μιλάς..?» ήταν μερικά από τα «γαλλικά» που άκουσε.

Η βουλευτής, που αλήθεια είναι ότι συχνά-πυκνά δημιουργεί εντάσεις, προσπάθησε να κλείσει τη διαμάχη με τη φράση «άρες, μάρες κουκουνάρες» και ο καβγάς έκλεισε πολιτισμένα (σχετικά) με ένα «καλή σας ημέρα» και από τους δύο. Ο Χατζής παρότρυνε, μάλιστα, τους ακροατές να μη υβρίζουν την κυρία Αυλωνίτου.