Από «Μάστορας» Διοικητής Νοσοκομείου με Βίλα, ο Φίλος του Πολάκη

Πανοτόπουλος-Πολάκης-Βίλα
Σε έπαυλη-βίλα διαμένει σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Η ΑΕΜΥ ΑΕ ενοικίασε και εξόπλισε το πολυτελές οίκημα με χρήματα του ελληνικού δημοσίου το 2016.

Ο Πανοτόπουλος, ο γνωστός πλέον ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, που μέχρι και πριν τον διορισμό του στην διοίκηση του νοσοκομείου της Σαντορίνης, ήταν δεξί χέρι του Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, φέρεται να διαμένει σε πολυτελή κατοικία που ενοικιάστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως από την ΑΕΜΥ ΑΕ με χρήματα των ελλήνων υπέρ-φορολογουμένων.

Χαράλαμπος Πανοτόπουλος

Επιπλέον, στον κ. Πανοτόπουλο έχει παραχωρηθεί για την μετακίνησή του στο νησί και αυτοκίνητο με μακροχρόνια μίσθωση.


Συγκεκριμένα, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει

Την ώρα που το Υπουργείο Υγείας δεν διαθέτει λίγα ευρώ στα Νοσοκομεία της χώρας για να επισκευάσουν αξονικούς, ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα, αναστέλλονται χειρουργικές επεμβάσεις λόγω έλλειψης υλικών, δε διαθέτουν χημειοθεραπευτικά φάρμακα, είναι πρόκληση να διατίθενται χρήματα από τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας για την εξασφάλιση πριγκηπικών ανέσεων στα στελέχη της ΑΕΜΥ Α.Ε. στην Σαντορίνη. Εάν δεν είναι σκάνδαλο, είναι σίγουρα πρόκληση.

Είναι πρόκληση την ώρα που τα Νοσοκομεία δεν έχουν γάζες και 50 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σαντορίνης διαμένουν στο κοινόβιο του Κέντρου Υγείας λόγω ακριβών ενοικίων, ο κος Πανοτόπουλος να διαμένει σε οικία που πληρώνει ο πολύπαθος προϋπολογισμός του Υπουργείου Υγείας.


Μαγαζί γωνία είναι η ΑΕΜΥ Α.Ε. και το Νοσοκομείο Σαντορίνης για την εξυπηρέτηση της παρέας!

Πανοτόπουλος-1
Φωτογραφία από το χώρο όπου διαμένουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ (μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, από συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη «αναβαθμίστηκε» στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης, με μηνιαίο μισθό 3.897€ (46.000€ το χρόνο)....