Απάντησε ο Νεαρός στον Καμμένο για τη Σημαία στη Βραχονησίδα

Χαράλαμπος -Τσαγαλάς - Απάντηση σε Πάνο Καμμένο
Τη δική του οργισμένη απάντηση στον Πάνο Καμμένο έδωσε ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς, ένας εκ των τριών νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα.

Ο νεαρός Χαράλαμπος, επιτίθεται στον υπουργό Άμυνας για τα όσα είπε στη Βουλή και του απαντάει ακόμα πως διασφαλίζει ότι θα υπερασπιστεί με το αίμα του τη σημαία. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες Για να Είναι Επίσημα στην Εθνοφυλακή!
     

Η απάντηση του Χαράλαμπου Τσαγαλά στον Υπουργό Άμυνας με ανάρτηση του στο Facebook:

ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΈΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΉ ΤΗΣ ΧΩΡΆΣ ΘΑ ΒΟΥΤΆΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΈΤΑ ΘΑ ΜΙΛΆΣ. Θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωρίζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΆΜΥΝΑΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ήρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου, γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!