Παρουσιάστρια του BBC Αποπλανούσε Γυμνή Ανήλικους (Pics+Video)

Julie Wadsworth
Ποινή φυλάκισης 5 ετών επιβλήθηκε στην πρώην παρουσιάστρια του BBC, Julie Wadsworth, η οποία κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικα αγόρια, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη της Βρετανίας.

Julie Wadsworth - 3

Την ίδια ποινή κλήθηκε να εκτίσει και ο επίσης παρουσιαστής σύζυγος της, Tony Wadsworth, καθώς όχι μόνο ενθάρρυνε τη σύζυγό του να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της ως αυτόπτης, αλλά έπαιρνε μέρος στα όργια που οργάνωνε η 60χρονη, σήμερα, Βρετανίδα παρουσιάστρια.

Το ζεύγος κρίθηκε ένοχο για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε αγόρια και καταδικάστηκε επίσης για προσβολή της δημοσίας αιδούς αφού η "κυρία" την «έβρισκε» με το να κάνει σεξ δημοσίως.

Julie Wadsworth - Tony - 1

Η Julie Wadsworth δέχθηκε με δακρυσμένη την απόφαση του δικαστή, ενώπιον του οποίου έγιναν σοκαριστικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτές, συνήθιζε να βγαίνει στο δάσος φορώντας μόνο ένα παλτό, ψηλοτάκουνα παπούτσια, ζαρτιέρες και μια κοντή φούστα με βαθύ σκίσιμο, στην προσπάθεια να "παγιδέψει στον ερωτικό της ιστό" ανήλικα αγόρια · ένα από αυτά ήταν μόλις 11 ετών.

"Όχι μόνο έκαναν σεξ στο ύπαιθρο, αλλά «άναβαν» στην ιδέα ότι τους παρακολουθούσαν παιδιά, ενθαρρύνοντας τα μάλιστα να το κάνουν", υποστήριξε στο δικαστήριο η κατήγορος.

Ένα ανήλικο, τότε, θύμα κατέθεσε επίσης ότι την ώρα της αποπλάνησης του από τη Wadsworth, "Ο σύζυγος της καθόταν σε απόσταση αναπνοής με μια κάμερα περασμένη στο λαιμό του". Ο ίδιος δεν ήξερε ποιοι ήταν μέχρι που αναγνώρισε τις φωνές τους στο ράδιο στο οποίο έκαναν μαζί εκπομπή.

Ο Tony Wadsworth δεν ήταν μόνο απλός παρατηρητής. Σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός άλλου 16χρονου θύματος, πήρε μέρος σε «τρίο» που έκαναν στο σπίτι τους.

Σε άλλο περιστατικό, το ζευγάρι ανέβηκε πάνω σε δέντρο όπου κι έκανε σεξ λίγα μόλις μέτρα μακριά από ένα νεαρό αγόρι.

Julie Wadsworth - 2

"Θυμάμαι ήμουν μόλις καμιά δεκαριά μέτρα μακριά τους. Ήμουν τόσο μικρός που έπαθα σοκ από το θέαμα", εξομολογήθηκε ένα ακόμη θύμα τους · ένα άλλο αποκάλυψε: "Έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες και μας κάλεσε να πάμε σπίτι της να «παίξουμε», ενώ ο άνδρας της απλά παρακολουθούσε".

Julie Wadsworth - 4

"Με φώναξε από το παράθυρο, έσκυψε και μου έδωσε ένα σημείωμα που έγραφε να επιστρέψω στις 3 όταν δεν θα ήταν ο άνδρας της σπίτι", αποκάλυψε επίσης ένας 36χρονος, πλέον, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Julie για πάνω από 15 φορές.

Julie Wadsworth - Tony

Τόσο η Julie, όσο και ο Tony δεν έδειξαν την παραμικρή μεταμέλεια σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Η 60χρονη Julie παραδέχθηκε μόνο ότι γνώριζε πολύ καλά την περιοχή και της άρεσε απλά να κάνει σεξ στην εξοχή με το σύζυγο της, προκειμένου να αναθερμάνουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Τα θύματα, τα οποία πιστεύεται πως είναι περισσότερα από 15, με τα μισά από αυτά να μην είχαν κλείσει καν τα 16 τους χρόνια, αποφάσισαν να μιλήσουν στις Αρχές μόλις πριν από 3 χρόνια, καθώς τότε συνειδητοποίησαν πως «αυτό που έκανε το ζευγάρι ήταν ανάρμοστο».
    

Γνωστή Βρετανίδα Παρουσιάστρια Καταδικάστηκε για Αποπλάνηση Ανήλικων