Μητέρα Πυροβολεί και Σκοτώνει Ένοπλο Ληστή Μαθητών (Video) ΠΡΟΣΟΧΉ! ΣΚΛΗΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ

Mother - Police Officer - Katia da Silva Sastre - Sao Paulo Brazil
Βραζιλία - Τραγικό τέλος είχε ένοπλος άνδρας που επιχείρησε να ληστέψει μικρά παιδιά έξω από το σχολείο τους, στο Sao Paulo. Μια μητέρα - αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο έξω από το ιδιωτικό σχολείο Ferreira Master. Ο 21 ετών δράστης, Elivelton Neves Moreira, αρχικά έπεσε τραυματισμένος και τελικά απεβίωσε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, ενώ η 42χρονη μητέρα - αστυνομικός, Katia da Silva Sastre, τιμήθηκε από τον κυβερνήτη του Sao Paulo, Márcio França.

Ο Moreira είχε επιχειρήσει να ληστέψει και τον φύλακα του σχολείου προσπαθώντας να αφαιρέσει το πορτοφόλι και το κινητό του. Στο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να στρέφει το πιστόλι του σε μία ομάδα έντρομων μητέρων και μικρών παιδιών που βρισκόταν στο σχολείο για μία εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας. Έχοντας ειδοποιηθεί για το περιστατικό, η 42χρονη αντιδρά αστραπιαία στην απειλή του δράστη, βγάζει το υπηρεσιακό της όπλο και τον πυροβολεί 3 φορές, στο στήθος και το πόδι.

Καθώς πέφτει τραυματισμένος ο δράστης πυροβολεί 2 φορές, οι σφαίρες του όμως δε βρίσκουν στόχο και η Sastre σπεύδει να απομακρύνει το όπλο από τα χέρια του.

Mother - Police Officer - Katia da Silva Sastre - Sao Paulo Brazil - 1

Η αστυνομικός, που θεωρείται ηρωίδα για την άμεση επέμβασή της, είναι μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 7 και 2 ετών, έχει 20 χρόνια εμπειρίας και είναι παντρεμένη με συνάδελφό της. Το θάρρος της και η ακρίβειά της έσωσε μητέρες και παιδιά έξω από την πόρτα του σχολείου, έγραψε στο Twitter ο κυβερνήτης Márcio França.
Mother - Police Officer - Katia da Silva Sastre

Δεν ήμουν σε θέση να γνωρίζω αν θα πυροβολήσει τα παιδιά, τις μητέρες ή τον φρουρό. Έπρεπε να υπερασπιστώ τις ζωές τους όπως και τη ζωή της κόρης μου, δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους η Katia da Silva Sastre.
    

Katia da Silva Sastre - Αστυνομικός Σκότωσε Ληστή Παιδιών Έξω Από Σχολείο (ΠΡΟΣΟΧΉ! ΣΚΛΗΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ, +18)