Online Supermarket Kritikos Easy - 1.000 Προσφορές Καθημερινά

Online Supermarket Kritikos-Easy

Το kritikos-easy είναι νέο ηλεκτρονικό supermarket της αλυσίδας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός. Με 9000 προϊόντα και περισσότερες από 1.000 προσφορές τα καθημερινά σας ψώνια γίνονται από το σπίτι εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόνο κλικ.

Θα βρείτε πάνω από 9000 αγαθά ανάμεσα στα οποία και φρέσκα τρόφιμα, όπως φρέσκο γάλα, φρούτα, λαχανικά και κρέατα! Η ποικιλία καλύπτει όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων, αλλά και είδη κάβας, καθαριστικών, προσωπικής φροντίδας καθώς και βρεφικά είδη, είδη petshop και είδη σπιτιού. 

Online Supermarket Kritikos-Easy - 1

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. με πορεία 70 ετών στο χώρο των supermarket, είναι μέλος του ΕΛΟΜΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου αγορών στην Ελλάδα, εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, απασχολώντας συνολικά πάνω από 1400 άτομα στο δυναμικό της.

Το 2015 βραβεύθηκε ως Greek Business Champion ενώ το 2017 ξεκίνησε δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, επενδύοντας σε καινοτόμες λύσεις μέσω της πλατφόρμας kritikos-easy.

Online Supermarket Kritikos-Easy - 2

Ο πελάτης απολαμβάνει μία μοναδική εμπειρία αγοράς από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή, με την εγγύηση ποιότητας των ανθρώπων της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που θα αναλάβουν με ευθύνη και μεράκι να επιλέξουν και να συσκευάσουν τα καλύτερα προϊόντα.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο χώρο του πελάτη από οχήματα ψυγεία, με ειδικά εξοπλισμένα box μεταφοράς τροφίμων και άλλων αγαθών, διατηρώντας τα τρόφιμα στην ιδανική θερμοκρασία, την ημέρα και ώρα που θα επιλέξει.

Online Supermarket Kritikos-Easy - 3

Ο στόχος της εταιρίας, είναι να προσφέρει φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες, παρέχοντας μια ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη αγοραστική εμπειρία.

Προς το παρόν το ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του Νομού Αττικής. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να διαπιστώσει αν η περιοχή του εξυπηρετείται από την υπηρεσία, γράφοντας διεύθυνση και Τ.Κ. στο πεδίο "Δες αν εξυπηρετείσαι" στο πάνω μέρος της αρχική σελίδας.


Online Supermarket Kritikos-Easy - 4


Η μεταφορά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€.
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή να κάνει αίτημα μεταφοράς της παραγγελίας κάτω από το όριο των 50€ με κόστος μεταφορικών τα 5€.


Online Supermarket Kritikos-Easy - 5


 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Online Supermarket Κρηικός - Προσφορές