Τζανακόπουλος - Μορφώματα οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις - Λειτουργούν με Ακραίο Τρόπο

Τζανακόπουλος - Μορφώματα οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις - Λειτουργούν με Ακραίο Τρόπο
Μορφώματα που λειτουργούν με ακραίο τρόπο χαρακτήρισε τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στον Σπύρο Χαριτάτο στην εκπομπή Ξυπνάμε Μαζί στο κανάλι Epsilon ο κύριος Δημήτρης «ΜΑΣ» δήλωσε πως δεν έχει ανοίξει καμία κόντρα με τις παμμακεδονικές οργανώσεις. Απλά, νομίζει ότι είναι μορφώματα τα οποία λειτουργούν με ακραίο τρόπο, δε θεωρεί ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και οι τοποθετήσεις τους του είναι πλήρως και ολοκληρωτικά αδιάφορες.
    

Πλήρως αδιάφορος ο υπουργός επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ προς τις «ακραίες» Παμμακεδονικές Οργανώσεις

Το «καλύτερο» είναι ότι αποφεύγει (ενώ ξεκίνησε) να πει "του Μακεδονικού λαού", ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΊΖΕΙ και συμπληρώνει "του Ελληνικού λαού...των κατοίκων της Μακεδονίας".

Μέχρι τώρα δεν έβγαινε απ' το στόμα τους η λέξη "Πατρίδα" τώρα θα αφαιρέσουν και τη λέξη "Μακεδόνας" από το λεξιλόγιο τους, όπως φαίνεται...

Ίσως, όταν αυτοί που αντιδρούν θα αποφασίσουν (επιτέλους) να αντιδράσουν ««δημοκρατικά»» και όχι ««ακραία»» [όπως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι συνιστώσες τους δηλαδή (πριν πάρουν την "εξουσία" φυσικά)], ίσως, τότε, του κύριου Δημητράκη «ΜΑΣ» να μην του είναι και τόσο "πλήρως και ολοκληρωτικά αδιάφορες" οι αντιδράσεις... Ίσως, λέμε..!