Νατάσα Αρναούτη: Η Μυρσίνη δεν Έχει Απολύτως Καμία Επαφή με το Περιβάλλον

Μυρσίνη Αρναούτη
Δημοσιογράφος του youweekly.gr , επισκέφθηκε τη Μ.Ε.Θ. του Ευαγγελισμού, ώστε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς για το ποια είναι η κατάσταση της Μυρσίνης Αρναούτη και να μάθει λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υγείας της. Εκεί συνάντησε τη μητέρα της, κυρία Νατάσα Αρναούτη, η οποία δήλωσε πως: Η Μυρσίνη δεν Έχει Απολύτως Καμία Επαφή με το Περιβάλλον.

Η Μυρσίνη Αρναούτη, είναι το κορίτσι που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Χτύπησε πολύ σοβαρά, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό και μέχρι σήμερα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Η μητέρα της, ταλαιπωρημένη και σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήματα προκειμένου να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, τόσο για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης, όσο και για τις φήμες των επαφών με την  οικογένεια Παντελίδη.


Δημοσιογράφος:

Κυρία Αρναούτη, ποια είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης; τι σας λένε οι γιατροί;


Κυρία Αρναούτη:

«Οι γιατροί παιδί μου περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου… Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει.»


Δημοσιογράφος:

Έχει ξυπνήσει το παιδί από την  μέρα που έγινε το τροχαίο; Εσάς σας έχει αναγνωρίσει; Έχει συνέλθει; Σας έχει μιλήσει;


Κυρία Αρναούτη:

«Πολύ λίγο… Ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πολύ πιθανόν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.»


Δημοσιογράφος:

Άρα δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και σίγουρα δεν ξέρει τι έχει συμβεί ούτε με τη Φρόσω ούτε με τον Παντελή, σωστά;


Κυρία Αρναούτη:

«Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε. Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοίγει τα μάτια της όταν είμαι από πάνω της και κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα μου μιλήσει, αλλά όχι, στιγμιαία ανοίγει τα ματάκια της και τα ξανακλείνει. Από την  ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει ούτε κουβέντα.»


Δημοσιογράφος:

Κυρία Νατάσα, γνωρίζουμε ότι η Μυρσίνη προέρχεται από μία οικογένεια που δεν είναι πλούσια. Μάλιστα μάθαμε ότι έχασε και τον μπαμπά της πριν από πολλά χρόνια. Πώς τα καταφέρνετε με τα έξοδα του νοσοκομείου; Σας στηρίζει κάποιος; Έχετε την οποιαδήποτε βοήθεια;


Κυρία Αρναούτη:

«Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει και κάθε ημέρα κάνω την προσευχή μου είναι να βγει καλά το παιδί μου από εκεί μέσα.  Ας γίνει αυτό και όλα τα άλλα δεν υπάρχουν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μια μάνα να βλέπει το παιδί της μέσα στα μάτια και να μην μπορεί να του μιλήσει, να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Μόνο αγάπη δίνουμε στη Μυρσίνη κι εγώ και κάποιοι φίλοι της που είναι δίπλα μου. Τίποτα άλλο.»


Δημοσιογράφος:

Γράφτηκε ότι κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη ήρθαν σε επαφή μαζί σας και σας βοηθούν οικονομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο;


Κυρία Αρναούτη:

«Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.»


Δημοσιογράφος:

Σκεφτόμασταν ότι ίσως να υπήρχε μια ηθική συμπαράσταση αν δεν υπάρχει οικονομική, ξέρετε ένα τηλεφώνημα…


Κυρία Αρναούτη:

«Όχι, όχι. Ούτε έχει έρθει κανείς εδώ στο νοσοκομείο ούτε τηλεφώνημα έχω δεχτεί…»


Δημοσιογράφος:

Γνωρίζατε ότι ο Παντελής ήταν φίλος με τη Μυρσίνη;


Κυρία Αρναούτη:

«Αλίμονο. Ξέρω με ποιους κάνει το παιδί μου παρέα. Ήταν φίλοι. Εγώ δεν την ήξερα την οικογένεια. Κι άλλωστε γιατί να την ξέρω;»