Ελεύθερος Πλέον και ο Αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας

asimakis-katsoulasΜετά από καταδίκη σε 2 φορές ισόβια + πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών και πάνω από δέκα αιτήσεις αποφυλάκισης που απορίφθηκαν όλες, αποφυλακίστηκε εχθές, 21 χρόνια μετά την καταδικαστική εις βάρος του απόφαση, ο αρχισατανιστής της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας.



Μέχρι τώρα κρατείτο στις φυλακές Αγιάς Χανίων και προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισης του.


 Τα εγκλήματα των σατανιστών 

dora-syropoulou

Στις 27/08/1992 οι: Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη οδήγησαν την 14 ετών Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στο Σέσι Κορωπίου, για να την προσφέρουν θυσία στον σατανά. Αφού την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει, κρατώντας ένα κερί, την χτύπησαν βίαια με ξύλο στο κεφάλι και όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε πεθάνει, την στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στο τέλος περιέλουσαν το πτώμα της άτυχης μικρής με εύλεκτο υγρό και το έκαψαν, προκαλώντας μάλιστα και μεγάλη πυρκαγιά.


garyfallia-giourga

Η ομάδα των σατανιστών ξαναχτύπησε ένα περίπου χρόνο μετά · τη Μεγάλη Τετάρτη του '93. Στα χέρια τους έπεσε η 28 ετών Γαρυφαλλιά Γιούργα, καμαριέρα μεγάλου ξενοδοχείου στο επάγγελμα και μητέρα 2 παιδιών. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, οι Κατσούλας και Δημητροκάλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο τους. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν, τη βίασαν και στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με πέτρα, για να μην μπορεί να αναγνωρισθεί.

Ήξεραν ότι αν σκότωναν Μεγάλη Εβδομάδα θα πάρουνε πιο πολύ δύναμη από τα πνεύματα, ανέφερε η Μαργέτη, η οποία δεν ήθελε να συμμετάσχει και σε αυτόν τον φόνο. 


katsoulas-margeti-dimitrokalis.

Την  πρωτοχρονιά του 1994, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης και αφού ασκήθηκε εις βάρος τους ποινική δίωξη απο τον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών, οι 3 σατανιστές οδηγήθηκαν στον τακτικό ανακριτή για την απολογία τους.

Ο Α. Κατσούλας κατά την 6ωρη απολογία του, προσπάθησε να διαψεύσει τις μαρτυρίες των συγκατηγορουμένων του, που τον υποδείκνυαν ως εγκέφαλο της συμμορίας, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος εκτελούσε απλά εντολές. Εδωσε στον ανακριτή τα ονόματα 5 επιπλέον ανθρώπων, διευρύνοντας έτσι το κύκλωμα της ομάδας των σατανιστών.


asimakis-katsoulas

Ο Μ. Δημητροκάλης με τη σειρά του υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα του Κατσούλα, ο οποίος τον πίεσε ψυχολογικά. Ομολόγησε την ενοχή του για το πρώτο έγκλημα, αυτό της 14χρονης Θ. Συροπούλου και μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Η 18 ετών Δ. Μαργέτη, η οποία κατά τον συνήγορό της υπήρξε το "μεγάλο θύμα", πέρα από τις δολοφονημένες γυναίκες, υποστήριξε επίσης πως και αυτή είχε πέσει θύμα ψυχολογικού εξαναγκασμού του Κατσούλα.


katsoulas-margeti-dimitrokalis

Όλοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, για την πρόληψη τέλεσης αδικημάτων από μέρους τους και ως ύποπτοι φυγής και παραπέμφθηκαν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ύστερα από παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών στις 08/06/1995.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Α. Κατσούλα σε δις ισόβια + πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών, τον Μ. Δημητροκάλη σε δις ισόβια + πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών, ενώ η Δ. Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια στις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Της αναγνωρίστηκε επίσης, η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας.


dimitra-margeti