Διαζύγιο για George Clooney και Amal Alamuddin

George-Clooney-Amal-Alamuddin-DivorceGeorge Clooney και Amal Alamuddin φέρεται να ζουν χωριστές ζωές, πλέον και να είναι έτοιμοι για διαζύγιο, το κόστος του οποίου λέγεται πως θα ανέλθει σε 300.000.000$. Το αμερικανικό OK Magazine δημοσίευσε την είδηση ότι το ζευγάρι σύντομα θα κάνει ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν σεισμό στο Hollywood.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν το γεγονός πως η Amal ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο George  «δεν ήταν έτοιμος». Τονίζει δε ότι η περιουσία και η τεράστια πολυτελής βίλα του ηθοποιού στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας θα περάσουν στα χέρια της Amal.

George-Clooney-Amal-Alamuddin

Αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους. Ο George είχε δεχτεί αυξανόμενη πίεση για να κάνει παιδιά και αρχικά είχε συμφωνήσει, ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη και απογοήτευσε την Amal, λένε τα κουτσομπολιά στενών φίλων του ζεύγους. Υπάρχουν και οι κακές γλώσσες, όμως, που υποστηρίζουν ότι οι απιστίες και τα νυχτοπερπατήματα του Clooney ευθύνονται για την κατάσταση.

Ο γόης του Hollywood και η Βρετανο/Λιβανέζα μεγαλοδικηγόρος παντρεύτηκαν μόλις πριν δύο χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας.