Να Αποποινικοποιηθεί το Κάψιμο της Σημαίας Ζητά ο Παρασκευόπουλος

kapsimo-simaias-paraskevopoulosΑφού έλυσε όλα τα προβλήματα κατά τη θητεία του ως υπουργός Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Ομότιμος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ (παρακαλώ), Νίκος Παρασκευόπουλος, ζήτησε να ανοίξει διάλογος, προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας

Σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής ο κύριος Παρασκευόπουλος υποστήριξε πως η πράξη αυτή πρέπει να αποδοκιμάζεται (λέει) πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος.

Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τάσσεται υπέρ της ισορροπημένης στάσης της Αστυνομίας απέναντι στους «αντιεξουσιαστές».

§

Τώρα, πως γίνεται κάτι «αντιεξουσιαστές» να "μασάνε" χωρίς κανέναν ενδιασμό τον παχυλό μισθό του "μπαμπά" που ασκεί εξουσία ως βουλευτής, υπουργός ή και πρόεδρος της βουλής, άλλο θέμα!
Τι θα ακούσουμε ακόμη αναρωτιέμαι..! Κάποιοι «κύριοι», ίσως επειδή δε μπορούν να δείξουν τα ΔΉΘΕΝ κομμουνιστικά τους πιστεύω με άλλο τρόπο, πιστεύουν πως κάθε αντεθνική, ανθελληνική, αντιχριστιανική -και πολλά αντί ακόμη-  ενέργεια, τους καθιστά "αριστερούς" η "προοδευτικούς".

Ο ίδιος ο Παρασκευόπουλος, ως υπουργός, με δικό του νόμο "ξαμόλησε" όλη την "κοπριά" από τις φυλακές. Θύματα? ο νεκρός εστιάτορας σε κάποιο νησί, ο νεκρός κοσμηματοπώλης στη Θεσσαλονίκη, αμέτρητες ληστείες και βιασμοί από ευεργετημένους από το νόμο του, άκρως επικίνδυνους κακοποιούς.

20χρονη κοπέλα στην Κέρκυρα στάθηκε τυχερή · σώθηκε από τύχη. Όχι όμως και η 19 ετών Maria Ladenburger, φοιτήτρια ιατρικής, που εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό προσφύγων, στην πόλη Freiburg της Γερμανίας. Δολοφονήθηκε από τον ίδιο Αφγανό μετανάστη, που αφέθηκε ελεύθερος από τις ελληνικές αρχές μετά από μερικούς μήνες κάθειρξης, αφού εκμεταλλεύτηκε το νόμο Παρασκευόπουλου.


(Να συμπεριλάβουμε και την αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου?)


Τώρα, ο ίδιος άνθρωπος, ζητά την αποποινικοποίηση του καψίματος του εθνικού συμβόλου της χώρας (?!!?). Υπάρχει άλλο κράτος στον πλανήτη γη, που υπουργός (έστω και πρώην) κυβέρνησης να τολμήσει καν να συζητήσει κάτι τέτοιο.

Τι περιμένεις να κάνει ο Τουρκαλά-Σουλτάν μετά? Τι περιμένεις να κάνει ο Αλβανός/φιλότουρκος ή ο Σκοπιανός μετά? "χαρακτήρα να σου κρατήσει"? Αν ΕΣΎ ο ίδιος δε σέβεσαι, δεν τιμάς, δεν προστατεύεις την πατρίδα σου, τι περιμένεις?



ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙΣ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΏΝΕΙΣ
ΤΙΣ ΑΞΊΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΆ ΚΑΙ ΤΑ ΌΣΙΑ ΕΝΌΣ ΛΑΟΎ · ΕΝΌΣ ΤΌΠΟΥ! ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ
ΤΟΥ ΔΙΚΟΎ ΣΟΥ ΤΌΠΟΥ.