Νεκρός ο Διάσημος Ισπανός Ταυρομάχος Ιβάν Φαντίνο (pics + video) ΠΡΟΣΟΧΉ! ΣΚΛΗΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ

Σκοτώθηκε από τον Ταύρο Μέσα στην Αρένα 

της Aire-sur-l'Adour στη Γαλλία

ivan-fandino-dead-france
Μπροστά στα μάτια χιλιάδων οπαδών του... «θεάματος», ο διάσημος Ισπανός ταυρομάχος Ιβάν Φαντίνο, έβαψε με το αίμα του την αρένα της πόλης Aire-sur-l'Adour της Γαλλίας.

Ο αργός θάνατος του προκάλεσε σοκ αλλά και βαθιά θλίψη στην Ισπανία. Το ζώο τον τραυμάτισε στους πνεύμονες και ο ίδιος κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης του λέγοντας: Βιαστείτε να με πάτε στο νοσοκομείο, πεθαίνω! Αυτά ήταν και τα τελευταία του λόγια. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε · υπέκυψε στα τραύματα του, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης.


ivan-fandino-dead-bull


Το Συμβάν

Ήταν μία άτυχη, για τον ίδιο, στιγμή. Κατά τη διάρκεια της ταυρομαχίας τα πόδια του μπλέχτηκαν στη κάπα με την οποία αποσπά την προσοχή του ταύρου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Το (επίσης άτυχο) ζώο του επιτέθηκε και με τα κέρατα του τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος.


ivan-fandino-dead-1

Λίγη ώρα πριν, ο ίδιος ταυρομάχος είχε προκαλέσει παραλήρημα στους θεατές που τον είδαν να «νικά» έναν άλλο ταύρο και να του κόβει το αυτί. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία του «νικηφόρα» παράσταση...  

Είναι ο δεύτερος Ισπανός ταυρομάχος που χάνει τη ζωή του μέσα στην αρένα, τον τελευταίο χρόνο, αφού πέρυσι τέτοιον καιρό, στην πόλη Teruel, ►βρήκε τον θάνατο ο 29χρονος Victor Barrio



Το βίντεο είναι από παλαιότερο τραυματισμό του Φαντίνο



the mall 24