Δηλώσεις Ντροπής του Φίλη για τους Φυλακισμένους Έλληνες Στρατιωτικούς (Video)

Φίλης για Έλληνες στρατιωτικούς
Ο Νίκος Φίλης υποστήριξε πως δεν είναι το μείζον ζήτημα, σήμερα, η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία. Παράλληλα, σε πρωινή εκπομπή του Σκαϊ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός της κυβέρνησης σύστησε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μην αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον, γιατί αυτό εξυπηρετεί τον Ερντογάν.

«Είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων. Βοηθάει την Τουρκία να το θέτουμε ως θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης».

«Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες; Τους ενδιαφέρει η ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία · έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;».
___

Ο Νικόλας «μας», ακολουθώντας πιστά την τακτική της κυβέρνησης να αποδίδει τις ευθύνες της πλήρους ανικανότητας της σε τηλεοπτικά κανάλια, δημοσιογράφους και σε γενικευμένες Ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες κρίσεις, όπως συνηθίζει, για άλλη μια φορά μας έκανε να νοιώσουμε ντροπή... μόνο ντροπή!
           

Φίλης: Δεν Είναι το Μείζον Θέμα η Υπόθεση των Ελλήνων Στρατιωτικών