Δωρεάν AceThinker Video Master για Windows και Mac. (Limited Time Offer + Video Tutorial)

free-AceThinker-Video-Master
Αποκτήστε δωρεάν το AceThinker Video Master V4.6.1. Η σουίτα αυτή διαθέτει audio/video converter, καταγραφή οθόνης, MV maker (δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών), πρόγραμμα επεξεργασίας, player και downloader.  Παρέχει, δηλαδή, μια ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί σχεδόν όλες τις ανάγκες σας σχετικά με τα αρχεία βίντεο. (Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο ημέρες).

Με μερικά μόνο κλικ, σας επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο από το διαδίκτυο (υποστηρίζονται +100 ιστοσελίδες) να καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας, να επεξεργαστείτε, να βελτιώσετε την ποιότητα και να μετατρέψετε το αρχείο βίντεο σε διάφορα φορμά. Παρέχεται δωρεάν για 1 χρόνο.
    

Δωρεάν Κατέβασμα και Εγκατάσταση του AceThinker Video Master V4.6.1

Για να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το ►Giveaway Club, επιλέξτε (1)
για τη λήψη του .zip φακέλου...

get free AceThinker Video Master


...στη συνέχεια (2)...

free AceThinker Video Master key

...επιλέξτε τον σύνδεσμο AceThinker Giveaway, συμπληρώστε ένα όνομα κι ένα e-mail (στο οποίο θα λάβετε τον Keycode, όπως επίσης και σύνδεσμο για κατέβασμα του αρχείου για Mac).

Ανοίξτε το "γραμματοκιβώτιο" της διεύθυνσης e-mail που ορίσατε, αντιγράψτε τον Keycode, αποσυμπιέστε τον .zip φάκελο, τρέξτε το .exe αρχείο και ολοκληρώστε την εγκατάσταση. Τέλος, στο αρχικό παράθυρο επιλέξτε "Activate" κι επικολλήστε τον Keycode για την ενεργοποίηση της VIP ετήσιας άδειας του AceThinker Video Master V4.6.1.

free AceThinker Video Master activate