Άγρια Κόντρα Καμμένου - Πετρόπουλου στο Ακραίως (Video)

Άγριος Καβγάς Καμμένου - Πετρόπουλου στον Αέρα
Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο ανεξάρτητος, πλέον - πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγή, Ανδρέας Πετρόπουλος, στην εκπομπή Ακραίως του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

Ο Δ. Καμμένος σχολίασε την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα λέγοντας ότι με το να μπει στην κυβέρνηση επιβραβεύθηκε για τη θετική της άποψη για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους κατηγόρησε ευθέως για πολιτική συναλλαγή η οποία αφορά σε εθνικά θέματα.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος αφού καταρχήν αμφισβήτησε την έμμεση παραδοχή Σκουρλέτη για την υπουργοποίηση της Παπακώστα, την οποία επικαλέστηκε ο Καμμένος για την κατηγορία του περί πολιτικής συναλλαγής, του απάντησε ότι το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και για τη δική του αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ.

Αυτό, εξόργισε τον Δημήτρη Καμμένο ο οποίος του ανταπάντησε: «Προσέξτε λίγο τι λέτε για μένα. Εσείς θα απολογηθείτε γιατί κάνατε συναλλαγή με υπουργό. Κάνατε συναλλαγή!»

Ακολούθησαν βαριές κουβέντες, όπως: «Βαριέμαι με τους κομμουνιστές», «Χουντικά πιστοποιητικά μοιράζεις» «Ρε, είσαι τρελός;» «Μαζέψτε τον αυτόν πρωί - πρωί», «Θα τον χτυπήσω στα βράχια σαν χταπόδι», «Σταμάτα να γελοιοποιήσε», «Γελοίε» κ.λπ.

Ο εριστικός Ανδρέας Πετρόπουλος της εφημερίδας Αυγή

Εκτός όλων των άλλων, περισσότερη «πλάκα» έχει η στάση του Πετρόπουλου, του οποίου τις ►απόψεις για τη σημαία, ►για την απόπειρα δολοφονίας Παπαδήμου και για τον "περίφημο" νόμο Παρασκευόπουλου έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν.

«Φορώντας» μόνιμα αυτό το ειρωνικό χαμογελάκι, όταν ξεμένει από επιχειρήματα (ή «λάσπη») προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ένας απλός δημοσιογράφος που εργάζεται στην εφημερίδα Αυγή και δεν εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ...

Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε αυτό το βίντεο. Ενώ στην αρχή προσπαθεί -περισσότερο ίσως κι απ' τον ίδιο τον Τσίπρα, θα 'λεγε κανείς- να πλέξει το εγκώμιο της κυβέρνησης για το υποτιθέμενο "άνοιγμα" της, στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Καμμένο απαντάει «Ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ τι έχει κάνει... Εγώ είμαι δημοσιογράφος».

Οι φόβοι του Ανδρέα Λοβέρδου για τη μεγαλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

Αξίζει να σημειωθεί ο σχολιασμός του Ανδρέα Λοβέρδου, για τη ►μεγαλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης αλλά κυρίως για το «φόβο» του σχετικά με την προεκλογική τακτική που πιθανόν θα ακολουθήσει ο ανεύθυνος, δημαγωγός και διχαστικός (σύμφωνα με τον Α. Λοβέρδο) Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζοντας πως θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

«Αν τα κάνει όλα σκορποχώρι και τα φορτώσει στους επόμενους (όποιοι και να είναι αυτοί)... Ρουά Ματ!» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτό όμως σημαίνει Ειδικό Δικαστήριο... Να 'μαστε σαφείς».

Το "θεατρικό" κλείνει με τις γελοίες, συνήθεις πλέον, αναφορές των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ σε "αναβίωση χουντικών καταλοίπων", "εθνικισμούς" και τα γνωστά παραμυθάκια με τα οποία προσπαθούν να πείσουν τον Έλληνα, ότι το να αγαπά και υπερασπίζεται την πατρίδα, την ιστορία και τα πιστεύω του, τον καθιστούν "φασίστα", "ακροδεξιό" κ.λπ.
    

Άγριος Καβγάς Καμμένου - Πετρόπουλου στον Αέρα Εκπομπής