Δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ζητά Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις Δαπάνες της Υπηρεσίας


Σφοδρή διαδικτυακή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, το δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο και το δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, οικοδεσπότη της εκπομπής Η Επόμενη Ημέρα. Αφορμή, οι δαπάνες που επιβαρύνουν την υπηρεσία, το δημόσιο χρήμα και το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις Δαπάνες της ΕΡΤ Ζητά ο Αλαφογιώργος

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ζητά Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις Δαπάνες

Ο διαδικτυακός καβγάς έγινε για τις δημόσιες δαπάνες εκτός ΕΡΤ, με τον Α. Αλαφογιώργο να ζητά, μεταξύ άλλων, την παρέμβαση εισαγγελέα και να εμπλέκει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, με ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ.

Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία, έγραψε συγκεκριμένα o Α. Αλαφογιώργος.

Η εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Παππά

Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου - Παππά και αποκάλυψε ότι «έκοψαν» πρόταση εκπομπής του ιδίου, λόγω κόστους.

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ζητά Παρέμβαση Εισαγγελέα

ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΌ ΗΜΙΣΦΑΊΡΙΟ ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΈΧΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΈΓΧΕΙ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΆΣ ΕΊΝΑΙ, αναφέρει σε ένα tweet του ο Αλαφογιώργος.

Ο Σ. Κοτρώτσος απάντησε: Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες...
Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι...

Αλαφογιώργος: Καλα τα λεει ο συντροφος Κοτρωτσος. ποσο κοστιζουν οι μικτες που παρουσιαζει στην ΕΡΤ.  ποιος τα παιρνει? ποσα το μηνα? ερχονται ελεγκτες.


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ζητά Παρέμβαση Εισαγγελέα -1

Στη «συζήτηση» μάλιστα, παρενέβη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναδεικνύοντας την καταγγελία Αλαφογιώργου: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ. Εννοεί τα 3.000.000€  που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες; έγραψε στην ανάρτηση  του ο Ο. Κωνσταντινόπουλος.           Δείτε περισσότερα στο Twitter ►twitter.com/alafogiorgos