LENOVO IdeaPad 120S με 299€ και 12 Άτοκες Δόσεις

LENOVO IdeaPad 120S με 299€ και 12 άτοκες δόσεις - Media Markt

Το Lenovo Ideapad 120 συνδυάζει τη στιλάτη σχεδίαση με την ανθεκτική κατασκευή. Με επανασχεδιασμένο σασί και λιτές - μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, διαθέτει μία επιπλέον προστατευτική επίστρωση για προστασία από το ξεφλούδισμα και θάμπωμα του χρώματος.

Ο επεξεργαστής Intel με τα 4GB DDR3 μνήμης RAM θα διαχειριστούν με άνεση όλα προγράμματά σου, ώστε να μην περιορίζεσαι στον τρόπο χρήσης.

Η οθόνη των 14" θα σου δώσει την ευκρίνεια και ζωντάνια που αναζητούσες από ένα laptop και σε συνδυασμό με την επίστρωση κατά των αντανακλάσεων, δεν θα χάσεις καμία λεπτομέρεια ξανά, από τις αγαπημένες σου ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Εξοπλισμένο με δίσκο SSD για υψηλές ταχύτητες σε οτιδήποτε κάνεις αλλά και μεγάλη αυτονομία 8 ωρών, ώστε να μην ανησυχείς ακόμη κι αν βρεθείς αρκετές ώρες μακριά από τη πρίζα.

Διαθέτει επίσης θύρα USB Type-C με την οποία θα μπορείς να φορτίσεις τις υπόλοιπες smart συσκευές σου όπως το smartphone, ακόμη κι όταν το laptop είναι απενεργοποιημένο.

Κι αν θέλεις ένα laptop για να εργασθείς σχεδόν άμεσα, η Lenovo με απόλυτο σεβασμό προς το χρήστη, έχει αφαιρέσει από την αρχή όλα τα επιπλέον προγράμματα που σου έκαναν τη ζωή δύσκολη και έπρεπε να απεγκαταστήσεις.

Μέσα από το Lenovo App Explorer και τα Windows 10, θα εγκαταστήσεις μόνο όσα πραγματικά χρειάζεσαι.


Απόκτησε το με 299€, 12 άτοκες δόσεις + Δωρεάν μεταφορικά,

Comeback στις καλύτερες τιμές Laptop Lenovo με έκπτωση έως -28% Smart TV Samsung UHD 4K - 43 - 1300 PQI - HDR Φοιτητικά πακέτα - Media Markt

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Προσφορές σε Laptop και Φοιτητικά Πακέτα από την Media Markt