Είναι του Άκη τα 19 Εκατομμύρια Ευρώ που Βρέθηκαν Θαμμένα (?)


Κρυμμένα 19.000.000 ευρώ μετρητά σε δεσμίδες βρήκαν αστυνομικές και φορολογικές Αρχές, μετά από έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, το ιλιγγιώδες ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη σε μεγάλες δεσμίδες των 50€ (κυρίως) και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος ώστε να ανακαλυφθεί.

Του Άκη τα 19 Εκατομμύρια Ευρώ που Βρέθηκαν Θαμμένα ;

19.000.00€ Βρέθηκαν σε Κρύπτη στο Παλαιό Ψυχικό. Ανήκουν στον Πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ (?)

Εδώ και καιρό η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλοκώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε θαφτεί μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως το σπίτι ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ. Πιθανόν είναι, στο πλαίσιο της έρευνας, να αξιοποιήθηκαν και στοιχεία από συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός.

Το συγκεκριμένο σπίτι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρότι ήταν ουσιαστικά ακατοίκητο, 24 ώρες το 24άωρο το φρουρούσαν άνδρες εταιρείας φύλαξης. Σε όλο το διάστημα της παρακολούθησης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κανείς δε μπήκε ή βγήκε από το ακίνητο, εκτός από τους φρουρούς της εταιρείας.

Την Τρίτη 06/11/2018 ομάδα περίπου 15 αστυνομικών έκανε έφοδο, αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο και ακινητοποίησε. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι του φώναξαν «Πες μας, ρε π@υ..η, πόσοι άλλοι είναι μέσα» πριν εκείνος τους ενημερώσει για τους άλλους 2 φρουρούς. Εισήλθαν πάνοπλοι στο κτίριο, αφού υπήρχαν φόβοι ακόμα και για ανταλλαγή πυροβολισμών, τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν τον έλεγχο.

Έπειτα από αρκετή ώρα και με τη χρήση ειδικών συσκευών ανακάλυψαν τον κρυμμένο θησαυρό. Βρήκαν τα 19.000.000€ σε δεσμίδες (της προηγούμενης «γενιάς» χαρτονομισμάτων) τα οποία μεταφέρθηκαν αμέσως προκειμένου να μετρηθούν, ενώ όλο το σπίτι έγινε φύλλο και φτερό προκειμένου να προκύψουν κι άλλα τεκμήρια ή στοιχεία.

19.000.00€ Βρέθηκαν σε Κρύπτη στο Παλαιό Ψυχικό

Η Απόδραση της Βίκυς Σταμάτη οι Ελβετοί Τραπεζίτες και η Μεταφορά του Μαύρου Χρήματος

Η Δημοκρατία αναφέρει πως υπάρχουν στοιχεία της υπόθεσης που παραπέμπουν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες περίεργες συμπτώσεις - ξεχωριστές υποθέσεις, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν σχέση. Ερευνάται αν η περίφημη απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο ήταν εικονική, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν εκείνες τις ώρες που υποτίθεται ότι περιφερόταν ασκόπως συνάντησε Ελβετούς τραπεζίτες που ήρθαν να τη συναντήσουν και να αποσπάσουν την υπογραφή της προκειμένου να γίνει η μεγάλη ανάληψη.

Λίγο αργότερα υπήρξαν σοβαρές πληροφορίες στο Λιμενικό Σώμα, για σκάφος που θα έπλεε από την Ιταλία προς την Ελλάδα μεταφέροντας ένα τεράστιο ποσό μαύρου χρήματος. Το σκάφος, παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε αλλά παρ’ όλα αυτά υπήρχαν αρκετά κομμάτια ενός παζλ το οποίο έπρεπε να συνδεθεί, γι αυτό και οι υποψήφιοι στόχοι τέθηκαν υπό διαρκή έλεγχο.

Ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, αφού δηλαδή ξεκαθαριστεί σε ποιον ανήκουν τα χρήματα και το σπίτι και ποιες συνέπειες θα έχει η προσπάθεια αυτή της απόκρυψης των 19 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:40)
Σύμφωνα με το CNN Greece: Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία διαψεύδονται πληροφορίες ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.