«Χαφιέδες» Αποκάλεσε ο Μπαλάφας τους Διαμαρτυρόμενους Μαθητές (Video)

mpalafas-giannis-hafiedes
Αφού προσπάθησε ΠΆΛΙ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ο πρώην υφυπουργός (!?) Μεταναστευτικής Πολιτικής της «κυβέρνησης» Τσίπρα, Γιάννης Μπαλάφας, υπέπεσε ΣΕ ΑΤΌΠΗΜΑ... Αποκάλεσε τους διαμαρτυρόμενους μαθητές/καθηγητές, «Χαφιέδες».

Σε εμφάνιση του στην εκπομπή Αποκαλυπτικό Δελτίο της Αντριάννας Ζαρακέλη και του Γιάννη Παπαγιάννη στο Neo TV, ο "Άντε Πάενε Από Δω Ρε", "ΕΦΚΑ..? Τι Είναι Αυτό?" και ►Μια "Στραβή" ο φόνος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι,  «ανθρωπάκος», μην έχοντας να δώσει απάντηση στην απρόκλητη βία των δυνάμεων των ΜΑΤ στις Συκιές Θεσσαλονίκης προς τους διαμαρτυρόμενους μαθητές/καθηγητές, τους αποκάλεσε "τρελαμένους" και... "χαφιεδωμένους" (!?).

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων παρευρισκομένων στο πάνελ της εκπομπής, για το αν οι νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (και ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ) ήταν "τρελλαμένοι", "χαπακωμένοι", "τρελαμένοι" ή "χαφιεδωμένοι" όταν διαμαρτυρόμενοι «κατέβαζαν» πλήθη σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, ο κύριος που αποκάλεσε Την Μπουδούκου «Φασίστρια» και απαίτησε: "Μην Αποκαλείτε τα Σκόπια "Σκόπια"", κατέβασε το κεφάλι.