Ζέτα Δούκα - Είναι Sexy, Δραστήρια κι Έχει Prestige (+Video)

Ζέτα Δούκα - Νήσος
Άπιστη γυναίκα του Λάκη του Γλυκούλη, σέξι χήρα στην Νήσο, δεν έχει καμία σημασία ποια υποδύεται · εμείς απλά θέλουμε να τη βλέπουμε. Η Ζέτα Δούκα, εκτός "των άλλων", σου βγάζει μια αριστοκρατική αίσθηση τόσο στην οθόνη όσο και στην πραγματικότητα.

Ζέτα Δούκα - Νήσος - Μπικίνι
   

Ηθοποιός, Χορεύτρια, Πιανίστας και Φυσιοθεραπεύτρια

Ίσως γι' αυτό να φταίει το ένα μάτσο πτυχία κι επιτεύγματα που έχει να επιδείξει: Δίπλωμα κλασικού μπαλέτου & φλαμένκο από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου, δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο, πτυχίο φυσιοθεραπείας, γνώση αγγλικών, γαλλικών, ιταλικών, γερμανικών και σχετικά πρόσφατα, μητέρα.

Ζέτα Δούκα - Χορός

Στα 18 της δε γράφτηκε στη σχολή Ιατρικής του Αριστοτελείου (όπου είχε περάσει) γιατί ήθελε να γίνει βιολόγος, στα 22 εγκατέλειψε το χορό λόγω τραυματισμού στα γόνατα και 2 χρόνια αργότερα παράτησε τη θέση της στο ΚΑΤ γιατί δε γούσταρε να "βολευτεί", όπως λέει η ίδια.

Ζέτα Δούκα - Μαγιό

Ζέτα Δούκα - Μπικίνι

Η "ΑΝΑΣΑ" της Ζέτας

Ξεπέρασε με τον ιδανικό τρόπο τα 12 χρόνια που έπασχε από νευρική ανορεξία, πράγμα που την οδήγησε να δημιουργήσει την "ΑΝΑΣΑ" (ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΑΤΌΜΩΝ ΠΟΥ ΠΆΣΧΟΥΝ ΑΠΌ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΈΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΈΣ).

Ζέτα Δούκα - ΑΝΑΣΑ
"Επιλέγω να κάνω πράγματα τα οποία είναι πολυπρόσωπα, τα οποία έχουν να κάνουν με πολλά ζητήματα και όχι με ένα, γιατί δε μπορώ να πλήττω. Θέλω να είμαι μονίμως σε μία εγρήγορση ψυχής, νου και σώματος", δηλώνει η Ζέτα.