Δήμος Αναστασιάδης - Αν μ' Αγαπάς live

Δήμος Αναστασιάδης - Αν μ' Αγαπάς live
Ο Δήμος Αναστασιάδης live στην επιτυχία του που έχει τίτλο Αν μ' Αγαπάς, από το δίσκο του Αντίθετη Τροχιά, με στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική του ίδιου.

Ο τραγουδιστής και μουσικός Δήμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 13/02/1985 και κάνει καριέρα ειδικότερα στο ποπ τραγούδι. Σε ηλικία μόλις 6 ετών γράφτηκε σε ωδείο και έμαθε διάφορα μουσικά όργανα (πιάνο, κιθάρα, ντραμς και μπουζούκι).
Το 1997, μαζί με φίλους του δημιούργησαν την μπάντα Δύτες του Χρόνου. Το 2004 ξεκίνησε τις σπουδές του στο ΤΕΙ Βιομηχανικού Σχεδιασμού Κοζάνης αλλά τις διέκοψε προσωρινά για να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό τηλεπαιχνίδι Dream Show ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα. Το 2008 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς στα MAD Video Music Awards.
Δισκογραφία
Το καλοκαίρι του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single με τίτλο Δήμος Αναστασιάδης ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο του album 3 Λάθη, από την Warner music Greece. Το επόμενο του album με τίτλο Αντίθετη Τροχιά κυκλοφόρησε το 2010 από την Universal music Greece. Το 2012 θα έβγαλε το album με τίτλο Άλλος Εγώ με την ίδια εταιρεία και το 2014, από την Cobalt music, το album Ίδια Μάτια.

Δήμος Αναστασιάδης - Αν μ' Αγαπάς live