Ο Jens Stoltenberg για τις Τουρκικές Παραβιάσεις, στο CNN (Video)

Ο-Jens-Stoltenberg-για-τις-Τουρκικές-Παραβιάσεις-στο-CNN
Το ««αστείο»» ξεκινά με τα σχόλια του για κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού SU-24 από τους Τούρκους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του πιλότου. Η δημοσιογράφος, αφού αναφέρθηκε στη διάρκεια των δευτερολέπτων της «παραβίασης» του τουρκικού εναερίου χώρου, ρώτησε τον ΓΓ του ΝΑΤΟ αν αυτή η αντίδραση ήταν υπερβολική.

Ο Στόλτενμπεργκ, με γενικολογίες προσπάθησε να ξεγλιστρήσει και να δικαιολογήσει την Τουρκία λέγοντας πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εναέριος χώρος της παραβιάστηκε κλπ... κλπ...
Η «μεγάλη πλάκα» έρχεται στη συνέχεια, όταν η H. Gorani τον ρωτά (μιας και μιλούσαν για παραβιάσεις) ποια είναι η αντίδραση του ΝΑΤΟ στις συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου  χώρου, σύμφωνα με τις δηλώσεις και τα tweets του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κυρ-Γραμματέας προσπαθώντας να αποφύγει την ερώτηση δήλωσε ότι τα ζητήματα είναι διαφορετικά στην κάθε περίπτωση και αναφέρθηκε στα... προβλήματα της Τουρκίας με τη Συρία και το Ιράκ (!?).

Η δημοσιογράφος επέμεινε, υπενθυμίζοντας του ότι η ερώτηση αφορούσε τις δηλώσεις-κατηγορίες του Έλληνα Πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, για τις τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου... ΤΟ ΒΙΟΛΊ ΤΟΥ ΑΥΤΌΣ..!!!

Του έθεσε ΞΑΝΆ το ερώτημα τονίζοντας τις "λέξεις-κλειδιά" (μπας και πάρει μπρος), ΤΑ ΊΔΙΑ ΠΆΛΙ... ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΈΓΑΜΕ..!
"Μήπως το ΝΑΤΟ εφαρμόζει δυο μέτρα και δυο σταθμά κύριε ΓΓ..? Μήπως λέτε ότι η Τουρκία πρέπει να εξαιρείται όταν παραβιάζει κανόνες, επειδή βρίσκεται σε ασταθή κατάσταση..?", ήταν η ερώτηση που έκανε τον μπάρμπα-Γενς να αρχίσει να ρετάρει και να αοριστολογεί, για άλλη μια φορά...

(Μαθήματα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑΣ από τη διακεκριμένη δημοσιογράφο του CNN International, Hala Gorani... Απαραίτητα για ΚΆΠΟΙΟΥΣ «ΔΙΚΟΎΣ ΜΑΣ»...)

 The Mall 24

Ο Jens Stoltenberg για τις Τουρκικές Παραβιάσεις στο CNN

O Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο του CNN Hala Gorani το 2015