Ο Βαρουφάκης «Έδιωξε» Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων από Εκπομπή (Video)

Ο-Βαρουφάκης-Έδιωξε-από-Εκπομπή-Πρόεδρο-Αστυνομικών-Υπαλλήλων
Ο ΓΓ του ΝΟΥ"ΜΕΡΑ 25", μετά από καιρό (είναι η αλήθεια), σκηνοθέτησε για ακόμη μία φορά ένα ακόμη σόου, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Ντόρας Κουτροκόη, Ώρα Ελλάδος, στο OPEN TV.

Ο αστείος αυτός τύπος, λοιπόν, που ΚΑΤΆΦΕΡΕ να χρεώσει την Ελλάδα καμιά ~100ρια ΔΙΣ σε 6 μόλις μήνες, επιλεγμένος ως "Asset" από το "Asset" της «Ριζοσπαστικής ««Αριστεράς»»», Αλέξη Τσίπρα... εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, ισχυριζόμενος ότι:

"ΈΝΑΣ ΜΑΤατζής, τον έβρισε" και "ΤΟΝ ΈΓΡΑΨΕ ΣΤ@@Χ@ΔΙ@ του",
όταν αυτός τον "προειδοποίησε" ότι είναι βουλευτής...

(ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ: ΦΥΣΙΚΆ ΕΠΙΚΡΟΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ την συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών σε δράσεις ενάντια στον ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ φασισμό και τις αποφάσεις της Ελληνικής Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης).
Καταρχάς, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΘΕΡΜΆ στο παλικάρι-αστυνομικό, για την ακεραιότητα του..!

ΚΆΠΟΙΕΣ "επισημάνσεις" (και μόνο) ακολουθούν...

1) Η παρουσία "Αρχηγών Πολιτικών Κομμάτων" στον εξωτερικό χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, μαζί με δεκάδες χιλιάδες πολιτών-διαδηλωτών, με τον κορονοϊό σε έξαρση και ενώ αναμένεται απόφαση Δικαστηρίου, ΦΥΣΙΚΆ και είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ!

Ως "ΓΓ Κόμματος", ο ►κύριος Γιάνης (όπως κι οι υπόλοιποι Πολιτικοί, Αρχηγοί και Γενικοί Γραμματείς Κομμάτων) ΔΕΝ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΚΑΝ να σκεφθεί να βρεθεί στην συγκεκριμένη πορεία... Θεωρείται ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ, Πολιτικοί να ασκούν ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΕΊΔΟΥΣ "ΠΊΕΣΗ" ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ σε επικείμενες αποφάσεις της Δικαστικής Εξουσίας...

2) ΜΕ ΠΟΙΑ "ΙΔΙΌΤΗΤΑ" ο κύριος Γιάνης «μας» νομίζει πως μπορεί να δίνει «οδηγίες» σε Κρατικές Δυνάμεις Καταστολής, εν ώρα δράσης..?

3) ΜΕ ΠΟΙΑ "ΙΔΙΌΤΗΤΑ" ο κύριος Γιάνης «μας» νομίζει πως μπορεί να δίνει «οδηγίες» και να εκφράζει "προτιμήσεις" για την όποια συνέχεια τηλεοπτικής εκπομπής, στον κεντρικό παρουσιαστή-δημοσιογράφο, ενός τηλεοπτικού καναλιού..?

4) ΜΕ ΠΟΙΑ "ΙΔΙΌΤΗΤΑ" ο κύριος Γιάνης «μας» νομίζει πως μπορεί ΝΑ αποΦΑΣΊΖΕΙ ποιος θα παρευρεθεί, ποιος μείνει και ποιος θα φύγει από μία τηλεοπτική συζήτηση..?

ΜΕ ΤΗΝ "ΙΔΙΌΤΗΤΑ"
του ««εχθρού του κάθε είδους αυταρχισμού
και του κάθε είδους φασισμού»»...
φαντάζομαι... !(?)

Αυτά κι άλλα ΠΟΛΛΆ από το ΝΟΥ"ΜΕΡΑ 25" στο παρακάτω βίντεο...

The Mall 24

Ο Βαρουφάκης Έδιωξε από Εκπομπή Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων

Μερα25 Γιανης ΜΑΤ Χρυσοχοιδης Αστυνομικος Εκπομπη Παυλοπουλο open Καλλιακμανη Κουτροκοη