Student Coin Crypto - The Best ICO to Invest in 2021 (+Video)

Student-Coin-Crypto-The-Biggest-ICO-of-2021
Το κρυπτονόμισμα ►Student Coin ή STC έχει στόχο να αλλάξει το μέλλον της ψηφιακής οικονομίας. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό project με τεράστιες δυνατότητες που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γράψει την δική του ιστορία στον ταχύτατα και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Θεωρείται το μεγαλύτερο ICO για το 2021 [Initial Coin Offering (αρχική προσφορά νομίσματος) · ένας τρόπος πληθοχρηματοδότησης (crowdfunding) με κρυπτονόμισμα]. Προσφέρεται, δηλαδή, σε αρκετά χαμηλότερη αξία από αυτή που θα διαπραγματευτεί αργότερα στα ανταλλακτήρια.

Αυτή η prelaunch διαδικασία χωρίζεται σε φάσεις οι οποίες ξεκινούν από το νούμερο 1 και φτάνουν μέχρι το 100. Τη στιγμή σύνταξης της ανάρτησης βρίσκεται στη φάση 76. Όσο οι φάσεις προχωρούν, ανάλογα ανεβαίνει και αξία του κρυπτονομίσματος.
Το project του Student Coin (STC) έχει ξεκινήσει από το 2017, όταν ξεκίνησε να στήνεται και να βάζει θεμέλια και σήμερα βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης της φάσης prelaunch, έτοιμο πλέον να διαπραγματευτεί στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Έχει δημιουργηθεί από μία δυνατή ομάδα ανθρώπων εκ των οποίων κάποιοι είναι φοιτητές σε μεγάλα πανεπιστήμια, στελέχη μεγάλων εταιριών τεχνολογίας, blockchain experts και κάποιοι επιχειρηματίες. Έχει συγκροτηθεί, λοιπόν, από ένα team ανθρώπων οι οποίοι έχουν το κατάλληλο background.

Η πλατφόρμα του προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας personal, corporate, NFT και Defi tokens (κρυπτονομίσματα) των οποίων η τιμή θα διαπραγματεύεται στο δικό της exchange. Ήδη υπάρχουν και εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο (3) που έχουν ανακοινώσει ότι ξεκινούν συνεργασία με την Student Coin. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το project στο website της εταιρίας, ώστε να «προβλέψετε» το μέλλον του κρυπτονομίσματος.

student-coin-major-partners

Το Student Coin, ενώ είναι σε φάση prelounch, βρίσκεται ταυτόχρονα και στην αγορά, κάτι που σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει. Αυτό γίνεται για λόγους αξιοπιστίας (όπως η ίδια η εταιρία έχει δηλώσει), αφού αρκετά κρυπτονομίσματα έχουν ξεκινήσει αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν σε exchanges για να διαπραγματευτούν τιμή με άλλα νομίσματα όπως usdt, btc κλπ. Για τον λόγο αυτό, το project υπάρχει ήδη σε δύο μεγάλα ανταλλακτήρια, το Uniswap και το CoinTiger, καθώς και στο CoinMarketCap (της Binance), το πιο γνωστό site παρακολούθησης τιμών στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Μετά τις 9 Μαΐου ο κάτοχος Student Coin θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάληψη από το ίδιο το website της εταιρίας, να μεταφέρει σε άλλα exchanges τα coins ή να κάνει ανταλλαγή σε άλλα νομίσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Student Coin σκοπεύει να κάνει staking rewards το 50% των fees, τα οποία -δυστυχώς- δε λείπουν από πουθενά. Αυτός είναι και άλλος ένας τρόπος για να διατηρηθεί ψηλά, ας πούμε τεχνικά, η τιμή του νομίσματος. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθούν Global και European Exchanges όπως και Student Coin App για φορητές συσκευές.

Στα social media υπάρχει ισχυρή παρουσία, αφού εκεί ανακοινώνονται όλες οι νέες συνεργασίες, διάφορες δραστηριότητες και εξελίξεις. Στο telegram chat ανταλλάσσονται συνεχώς μηνύματα ανάμεσα σε υποστηρικτές του project και μέλη της εταιρίας. Η ομάδα του Student Coin είναι πρόθυμη να απαντήσει και να ανταποκριθεί στο κάθε τι. Υπάρχει και ελληνική κοινότητα με 75 (έως τώρα) άτομα.
Οι εναλλακτικές για αγορά STC (Student Coin) είναι 3, με πιο εύκολη και φθηνή αυτή μέσω της Coinbase, σε prelaunch τιμή . Μέσω της METAMASK τα fees είναι περισσότερα λόγω Ethereum. Για αγορά με πιστωτική ή χρεωστική απαιτείται ταυτοποίηση με αποστολή selfie, ταυτότητας κλπ.

Δική μας εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο, δυνατό project που έχει μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε και financial advisors..!
The Mall 24
(Από κανέναν δεν υπάρχει καμία εγγύηση για σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Παρέχουμε απλές πληροφορίες, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση να παρακινήσουμε τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κάνετε την δική σας αναζήτηση πριν πάρετε απόφαση να επενδύσετε σε κάποιο κρυπτονόμισμα).

Πληροφορίες από Giannis Andreou ► www.youtube.com/c/GiannisAndreou

Student Coin Crypto The Best ICO to Invest

Το κρυπτονόμισμα STC έχει το καλύτερο invest project