Point Pay PXP Token Pre Sale - How to Buy ICO Crypto (+Video)

PointPay-pxp-crypto-token-ico-presale-buy
PRICE INCREASE BY 11% after 3 days!
(Δεν είμαστε χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι. Παρέχουμε απλές πληροφορίες, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση να παρακινήσουμε τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κάνετε πάντα την δική σας αναζήτηση πριν πάρετε απόφαση να επενδύσετε σε κάποιο κρυπτονόμισμα.)

Η Point Pay είναι μια blockchain based εταιρία η οποία λειτουργεί από το 2018. Έχει ήδη δημιουργήσει ένα all-in-one cryptocurrency ecosystem που αποτελείται από 10 πλήρως λειτουργικά προϊόντα. Η ενιαία fintech πλατφόρμα της, προσφέρει μια πλήρη γκάμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εντός των προϊόντων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οι οποίες είναι οι εξής:

Η PointPay Blockchain-Based Τράπεζα, είναι η πρώτη στον κόσμο που έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες να ανοίγουν λογαριασμούς crypto checking και crypto savings. Οι λογαριασμοί αυτοί επιτρέπουν στους πελάτες να κερδίζουν καθημερινά από τις συμμετοχές τους σε Bitcoin (6,1% APR), σε σταθερό νόμισμα δολαρίου USDT (8% APR), Ethereum (4,6% APR), Tokenized Gold (5% APR), Bitcoin Cash (6,1%APR) και PointPay token PXP (15% APR).

Point-Pay-pxp-crypto-token-ico-pre-sale

Το PointPay Crypto Loan Module που αποτελεί μέρος της PointPay Blockchain-based Bank, επιτρέπει στους πελάτες να έχουν άμεση πρόσβαση σε πίστωση κρυπτονομισμάτων, υπό την εγγύηση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που ήδη κατέχουν. Δεν χρειάζεται πια να πληρώνετε ακριβά τέλη δικτύου Ethereum και να περιμένετε έως ότου επιβεβαιωθεί η συναλλαγή στο blockchain χάρη στην τεχνολογία PointPay Native Offchain Technology, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να εκτελούν άμεσες μεταφορές μεταξύ όλων των PointPay προϊόντων.

Το σύστημα πληρωμών PointPay επιτρέπει στους πελάτες να διευθετήσουν τις πληρωμές με τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τους ApplePay, τραπεζικές μεταφορές και πληρωμές SEPA. Όλοι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και USDT για USD, EUR, GBP, CHF, CAD, AUD, CNY, RUB, UAH, SEK, DKK, CZK, NOK κ.λπ.

Το PointPay Crypto Exchange έχει προσαρμοσμένη διάταξη σχεδίασης και απλοποιημένη επιλογή μετατροπής κρυπτογράφησης. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει 50% μπόνους παραπομπής από την προμήθεια συστήματος σε κάθε εμπορική συμφωνία.

Το PointPay Crypto Wallet έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση παρακολουθώντας τις αλλαγές τιμών των κρυπτονομισμάτων στο χαρτοφυλάκιο των πελατών, καθώς και την εύκολη αποστολή κρυπτογράφησης μέσω διεύθυνσης email.

Εφαρμογές PointPay Mobile Crypto Banking για Android και iOS, για αγορά, πώληση, ανταλλαγή και λήψη δανείων εντός των εφαρμογών που δημιουργήθηκαν από το PointPay.

Το PointPay Token (PXP) είναι το κύριο μέσο πληρωμών στο οικοσύστημα. Το PXP που είναι συμβατό με ERC-20 και εκδόθηκε στο Ethereum blockchain, διασφαλίζει την ασφάλεια χρήσης καθώς και συμβατότητα με υπηρεσίες τρίτων.
Το PXP token είναι ενσωματωμένο σε όλα τα προϊόντα του οικοσυστήματος PointPay. Στην PointPay Bank όλοι κέρδισαν έως και 20% τον Απρίλιο με λογαριασμό ταμιευτηρίου σε PXP. Στο PointPay Exchange, όλοι μπορούν να μειώσουν τις χρεώσεις συναλλαγών τους έως και 80%, ενώ στο PointPay Crypto School οι κάτοχοι PXP έχουν πρόσβαση σε premium εκπαιδευτικά βίντεο με προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών (απαιτούνται 2000 PXP).

Οι κάτοχοι PXP token έχουν έκπτωση σε τέλη και κρατήσεις (fees) για όλες τις εσωτερικές μεταφορές για όλα τα κρυπτονομίσματα εντός του οικοσυστήματος, έως και 40%. Με το PointPay Loan Module, οι κάτοχοι διακριτικών PXP έχουν έκπτωση για τη λήψη άμεσων δανείων. Με το Σύστημα Πληρωμών PointPay ο καθένας μπορεί να έχει επιστροφή χρημάτων σε PXP (1%) για αγορά κρυπτονομισμάτων.

Τέλος, δεδομένου ότι ολόκληρο το οικοσύστημα ανήκει στην PointPay, χρειάζεται μόνο ένας λογαριασμός για πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες.

Το PointPay έχει υψηλότατη βαθμολογία από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες αξιολόγησης κρυπτονομισμάτων: ICOBench (4,81/5), ICOmark (10/10), ICOTOP (AA - η υψηλότερη βαθμολογία), ICOholder (4,91/5), Coincodex (4,9/5).

PointPay-pxp-crypto-startup-winner

Επίσης, εξελέγη δημόσια ως η καλύτερη blockchain start-up εταιρία στο "Blockchain Life 2019", το μεγαλύτερο συνέδριο Crypto στην Α. Ευρώπη, ανάμεσα σε 5.000 συμμετέχοντες.


Ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής (registration) και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στο βίντεο (2:55) ένα προς ένα, προσεκτικά.

The Mall 24
Δεν είμαστε χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι. Παρέχουμε απλές πληροφορίες, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση να παρακινήσουμε τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κάνετε πάντα την δική σας αναζήτηση πριν πάρετε απόφαση να επενδύσετε σε κάποιο κρυπτονόμισμα.

Point Pay PXP Token Pre Sale How to Buy ICO Crypto

Η Point Pay είναι μια blockchain based εταιρία που λειτουργεί από το 2018 με ένα all-in-one cryptocurrency ecosystem