Facebook - Πως να Ελέγξτε Post που Έχετε Προστεθεί με Ετικέτα & Post από Φίλους πριν Δημοσιευθούν στο Χρονολόγιο σας

facebook
Πολλές φορές έχουμε προστεθεί με ετικέτα σε μια δημοσίευση κάποιου η έχουμε δει Post από φίλο στον ''τοίχο'' μας τα οποία δε θα θέλαμε να υπάρχουν...
 Μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε όλα τα παραπάνω, απ' τις ρυθμίσεις απορρήτου προφίλ και χρονολογίου του FB και να έχουμε τον τελευταίο λόγο για το τι θα υπάρχει στην προσωπική μας σελίδα στο δημοφιλέστερο
(τουλάχιστον ως τώρα) social media.
Ξεκινώντας ανοίγουμε τη σελίδα μας και πατάμε με τη σειρά  (1,2) ...

στη συνέχεια, στ' αριστερά της σελίδας που θ΄ανοίξει ...

Μετά πατάμε το (1) για να γίνει το ''Όχι'' - ''Ναι'' και το (2) ...

για να δούμε αυτό ...
Κάνουμε κλικ στο (1) για να ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα ελέγχου των δημοσιεύσεων φίλων στο χρονολόγιο μας και με κλικ στο (2) ...
βλέπουμε το αρχείο δραστηριοτήτων, όπου πατώντας ''Δημοσιεύσεις από άλλους'' ...

μπορούμε να επιλέξουμε τι επιτρέπουμε να δημοσιευθεί και τι όχι.
Αντίστοιχα μπορούμε να ελέγξουμε και τις τις δημοσιεύσεις στις οποίες έχουμε προστεθεί με ετικέτα από φίλους. Δείτε άλλες ενδιαφέρουσες ρυθμίσεις που κατά πάσα πιθανότητα σας ενδιαφέρουν  << ΕΔΩ >> .

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Σχόλια