Με το Νόμο Παρασκευόπουλου Αποφυλακίστηκε Και ο Φονιάς του Άτυχου Κοσμηματοπώλη

Με το Νόμο Παρασκευόπουλου Αποφυλακίστηκε Και ο Φονιάς του Άτυχου Κοσμηματοπώλη
Εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του περίφημου νόμου Παρασκευόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ, αποφυλακίστηκε πριν ένα μήνα ο Γεωργιανός φονιάς Ρομπέρτο Σοχακιάν, που πυροβόλησε και σκότωσε τον μόλις 27 ετών κοσμηματοπώλη, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Βγήκε από το σωφρονιστικό κατάστημα μετά από ποινή πολυετούς κάθειρξης, για παραβιάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, που του είχε επιβληθεί.


Μόλις μερικές εβδομάδες, μετά τη δολοφονία του ►Υδραίου εστιάτορα από Γεωργιανούς ληστές οι οποίοι ''ευεργετήθηκαν'' ΚΑΙ αυτοί των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου, ήρθε η υπόθεση του άτυχου κοσμηματοπώλη για να επαληθεύσει για άλλη μια φορά το γνωστό χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούμε καθημερινά γι' αυτό το... "κράτος", όλοι μας.

Το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό κοσμηματοπώλη εκτυλίχθηκε χθες το πρωί όταν ο άτυχος 27χρονος βρισκόταν στο κατάστημα μαζί με τη μητέρα του και εισέβαλε ο Γεωργιανός ληστής ο οποίος αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, ζήτησε από το θύμα να βάλει στο σάκο που κρατούσε τα κοσμήματα. Το θύμα αντέδρασε και τότε ο αδίστακτος ληστής τον πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά τραυματίζοντας τον σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και σήμερα, παρά τη μάχη των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς δεν άντεξε.


Ο Σοχακιάν συνελήφθη μετά από καταδίωξη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.
______

Έτσι..! Να τους ''ξαμολάτε'', να κλέβουν, να ρημάζουν, να σκοτώνουν αθώους πολίτες και μετά να τους φρουρείτε... Συγχαρητήρια!


Ας ««ελπίσουμε»» ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΘΎΜΑΤΑ, ΑΠΌ ΚΑΤ ΤΈΤΟΙΟΥΣ, ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟΊ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ'' κύριοι "Παρασκευόπουλοι"... δικοί σας και όσων βάζουν υπογραφές και βγάζουν αποφάσεις για να αφεθούν ελεύθερα τέτοια ρεμάλια... και όχι μόνο για να αφεθούν ελεύθερα, αλλά να συνεχίζουν ''το έργο τους'' ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΑ σ' αυτήν την έρμη (όπως την καταντήσατε ΌΛΟΙ ΣΑΣ) Ελλάδα.