Η «Καλλιτεχνική» Φωτογραφία που Δημοσίευσε η Π@τσ@βούρα η Ματσούκα

Η «Καλλιτεχνική» Φωτογραφία που Δημοσίευσε η Π@τσ@βούρα η Ματσούκα
Η  φωτογραφία που δημοσίευσε ως «Καλλιτεχνική» στο Instagram με hashtag «μαθήματα θρησκείας» η π@τσ@βούρα η Ματσούκα!
«Η photo μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ μ' εμένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με ψεύτο-συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν» έγραψε, απαντώντας σε όσους την επέκριναν. To γλυπτό, που είναι καλλιτεχνικό έκθεμα σε Ευρωπαϊκό μουσείο (όπως υποστηρίζει η ίδια) απεικονίζει μια φιγούρα, σαν αυτή της  Παναγίας  η  οποία  όμως  ταυτόχρονα  θυμίζει  αιδοίο ...
Έπρεπε να ζούσες σε καμιά ισλαμική χώρα, να βλέπαμε αν έκανες τα ίδια... 
θα σε ''σιάχνανε'' καλά, πουτ@ν@ριο..!

Ξευτελίσατε τα πάντα, ψευτο-κουλτουρο-προοδευτικά (ντεμέκ) πουστ@ρι@ και πουτ@νες, που μαζευτήκατε μια κλίκα και παριστάνετε τους καλλιτέχνες. Δεν υπολογίζετε ούτε σέβεστε τίποτε πια, προκειμένου να προβληθείτε..!

Αυτή η ίδια -και το σινάφι της- που ειρωνεύεται και βρίζει τη θρησκεία και τα πιστεύω ενός ολόκληρου λαού, με τον πλέον χυδαίο τρόπο, σίγουρο είναι ότι αν κάποιος πει το οτιδήποτε προσβλητικό για κάποιον αλλόθρησκο, ομοφυλόφιλο η δεν ξέρω τι άλλο, αυτομάτως θα τον κατηγορήσει, χαρακτηρίζοντας τον ρατσιστή, ξενοφοβικό, ομοφοβικό, φασίστα κ.λπ. Γι' αυτό φτάσαμε σ' αυτά τα χάλια!