Δημιουργία Λογαριασμού Google - Ένας Λογαριασμός για Όλες τις Υπηρεσίες

Google Account
Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού Google μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας, όπως το Gmail, το Google+, το YouTube Google Drive και πολλές ακόμη, με ένα μόνο όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης.

§
Ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο https://accounts.google.com/SignUp?hl=el



Στον παρακάτω πίνακα συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας · στο (1) επιλέγουμε το όνομα χρήστη (που μαζί με το προϋπάρχον  @gmail.com) θα είναι και το Gmail μας.

Θα πρέπει να επιλέξουμε όνομα το οποίο δεν έχει επιλεχθεί ήδη από άλλον χρήστη, π.χ. το michalismichail δεν έγινε δεκτό ενώ το michalismichail99 έγινε.

Στο (2) επιλέγουμε έναν ισχυρό κωδικό (σημειώστε κάπου όνομα χρήστη, κωδικούς κ.λ.π) τον οποίο επιβεβαιώνουμε παρακάτω.

Αφήνουμε κενό το (3), δεν τσεκάρουμε το (4), συμπληρώνουμε το κείμενο η τον αριθμό που εμφανίζεται στο (5) και πατάμε (6).



Στο επόμενο παράθυρο σύρουμε τη μπάρα στα δεξιά (1) μέχρι κάτω και πατάμε (2).



Δεχόμαστε τα... καλωσορίσματα και ο λογαριασμός μας είναι πλέον έτοιμος.



Πατώντας  Ξεκινήστε  μπορούμε προαιρετικά να προσθέσουμε φωτογραφία, να επιβεβαιώσουμε κωδικούς και τηλέφωνο, για μεγαλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού μας.


Στην αρχική σελίδα της Google πλέον βλέπουμε ότι έχουμε συνδεθεί με τα στοιχεία που δώσαμε στο λογαριασμό, τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για όλες τις υπηρεσίες της (Gmail, You tube, g+, Google Drive ...) και όχι μόνο · θα μας βοηθήσει για εγγραφές σε διάφορα blogs, sites και είναι απαραίτητος για τη δημιουργία του δικού μας blog  στο Blogger, όταν και αν αποφασίσουμε να φτιάξουμε ένα.


Μπορεί να υπάρχουν 2 η και περισσότεροι λογαριασμοί χρηστών σε έναν υπολογιστή. Για να αλλάξουμε λογαριασμό κάνουμε κλικ στο βέλος (η την εικόνα) πάνω δεξιά και πατάμε  Έξοδος.



Για να εισέλθουμε (πάντα από την αρχική σελίδα Google) πατάμε  Είσοδος  και επιλέγουμε λογαριασμό.