Δωρεάν SuperRam 7.10.31. Προσφορά, Μόνο για Σήμερα!

Free SuperRam 7.10.31
Το δωρεάν, μόνο για σήμερα, SuperRam 7.10.31 είναι ένα μικρό αλλά θαυματουργό "προγραμματάκι" που μπορεί να κάνει τον, με μικρή μνήμη RAM, υπολογιστή σας να τρέξει γρηγορότερα, μόλις αναλάβει τον έλεγχο και τη διαχείριση της.



Αν ο υπολογιστής σας είναι αργός, αυτό συνήθως οφείλεται στη μνήμη RAM. Όταν αυτή εξαντλείται, στα Windows, ξεκινά το πρόγραμμα για το άνοιγμα των αρχείων σελιδοποίησης που «δανείζεται» χώρο από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή όπου και εκτελείται, αλλά, πολύ πιο αργά από ότι στη μνήμη RAM. Το SuperRam διακόπτει αυτήν τη συμπεριφορά θέτοντας τα «παλιά» προγράμματα στο αρχείο σελιδοποίησης των Windows και τα πιο πρόσφατα στην πραγματική RAM, επιτρέποντας σε προγράμματα και παιχνίδια να τρέξουν πιο γρήγορα.
§

 Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη στο...

https://gr.giveawayoftheday.com/superram-7-10-31/

...επιλέξτε...
                   Κατεβάστε το τώρα               

                  SuperRam 7.10.31                



...συμπληρώστε ένα e-mail, μεταβείτε σ' αυτό, επιλέξτε τον σύνδεσμο που έχει σταλθεί, κατόπιν πατήστε  1 ...

...δώστε κάποιο όνομα (αλλά μην το ξεχάσετε) για να εμφανισθεί ο κωδικός ενεργοποίησης, κατεβάστε και εγκαταστήστε το .exe αρχείο της εφαρμογής.


Τέλος, στον αρχικό πίνακα επιλέξτε  2 , συμπληρώστε το όνομα και το e-mail που δώσατε πριν, για να ενεργοποιήσετε το SuperRam 7.10.31.