Προσφορά 2 in 1 Tablet PC CHUWI Hi10 Pro - Το Κινέζικο Θαύμα (+Video)

Ένα από τα καλύτερα υβριδικά laptop σε τιμή πρόκληση

2-in-1-Tablet-PC-CHUWI-Hi10-Pro
click on the image to visit page
Flash Sale, σε ένα από τα καλύτερα Κινέζικα laptop+tablet, με Windows και Android λειτουργικά συστήματα. Αποστέλεται με δωρεάν μεταφορικά έξοδα, αλλά πάντα υπάρχει η (ελάχιστη, αλλά υπάρχει) πιθανότητα για επιπλέον χρέωση τελών εκτελωνισμού. Για να τις αποφύγετε (100%) αλλά και να ασφαλίσετε τη συσκευή, στην παραγγελία σας από το ►GearBest, κατά την επιλογή αποστολής επιλέξτε επιλογή μεταφοράς Priority Line + EU Express, μια διαδικασία που περιλαμβάνει τον Ευρωπαϊκό εκτελωνισμό (περίπου €7) προ της μεταφοράς του δέματος στην Ελλάδα. Οι αποθήκες που παρέχουν αυτή την μέθοδο είναι CHINA | ΗK-2 | Honk Kong.
Η είσοδος των κινέζικων εταιριών υψηλής τεχνολογίας, όπως Huawei και Xiaomi, στην αγορά των smartphones - tablets - gadgets είναι πλέον δεδομένη και μας παρέχει δυνατότητα αγοράς εξελιγμένων και αξιόπιστων προϊόντων σε αρκετά χαμηλότερες τιμές, από e-shops όπως το GearBest.

Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να κοστίζει λιγότερο από €162 αλλά έχει μια πλήρη μεταλλική και κομψή κατασκευή και ποιότητα που θα βρείτε μόνο σε συσκευές με πολλαπλάσια τιμή.

Η οθόνη είναι ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του CHUWI Hi10 Pro 2. Ένα πάνελ IPS με ανάλυση Full HD 1920x1200 px, φωτεινό σε όλες τις συνθήκες, με ρεαλιστικά χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης.

Ζυγίζει μόνο 562g ώστε να το μεταφέρετε εύκολα όπου θέλετε και ενώ η προσθήκη του πληκτρολογίου διπλασιάζει περίπου το βάρος του, εξακολουθεί να είναι εύκολα φορητό.

Το υβριδικό tablet/laptop έρχεται με εγλατεστημένα 2 λειτουργικά συστήματα, Windows 10 και Android, έχει θύρα USB-C για ταχύτερη φόρτιση και το πληκτρολόγιο του συνδέεται μαγνητικά.

Γενικά, είναι μια ποιοτική κατασκευή με μεγάλες δυνατότητητες και τιμή που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

OS: Windows 10 + Android 5.1
CPU: Intel Atom X5-Z8350
Core: 1.44GHz,Quad Core
GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
RAM: 4GB
ROM: 64GB
External Memory: TF card μέχρι και 128GB
Screen type: Capacitive,IPS
Screen size: 10.1
Screen resolution: 1920 x 1200 (WUXGA)
Back camera: 2.0MP
Front camera: 2.0MP
Headphone Jack
Battery: 6500mAh

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα