Η Κ@ριόλ@ που Μισεί ο Χρήστος Δάντης - Official Video Clip - Uncut Version

Καριόλα - Χρήστος Δάντης
Η χορογράφος Afroditi Vlantimirova παίζει το ρόλο της... «καριόλας» που μισεί ο Χρήστος Δάντης στο νέο του τραγούδι το οποίο κυκλοφόρησε μόλις προχθές. Με συνεργασία του Dj Tokuc, σε στίχους του Νίκου Σαρρή και δικιά του μουσική ο καλλιτέχνης "μπινελικιάζει" μία πρώην (μάλλον), την οποία «στολίζει κανονικά» με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

"Η καριόλα" προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του Δάντη, με πρώτη τη Σοφία Βόσσου, η οποία σχολίασε στο λογαριασμό της στο Facebook:

Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα... ντροπή! όχι όχι!

Ακολούθησε η Sunny Μπαλτζή, η οποία έχει υπογράψει τους στίχους στο «Παλιό μου παλτό», ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του Δάντη και θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα:

Αγαπημένε μου Χρήστο, δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού... Ίσα ίσα, το βρίσκω κλισέ και ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης “κ@@λα”, που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες (έμπνευση το λένε)... Η εικόνα του κλιπ, θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο... Δεν θέλω να σε πληγώσω, γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις... Να φορέσεις έστω ένα "παλιό παλτό" στην αντιαισθητική γύμνια... Δεν το αξίζεις αυτό.

Καριόλα - Χρήστος Δάντης - 1

Ακόμα και η Άντζυ Σαμίου άσκησε σκληρή κριτική:

Γιατί, ρε Χρήστο; Στον βωμό του χρήματος όλα; Και ο σεβασμός στη γυναίκα; Το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ.... Μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής; έγραψε.
§
Ορθή η άποψη της Άντζυ"ς" κύριε Χρήστο Δάντη..! Πες κάτι που να 'χει στοιχεία σεβασμού άξια προς πααδειγματισμό, να 'χει ένα βαθύτερο νόημα, μία ποιότητα..! Όπως έκανε κι η ίδια όταν μας τραγούδησε το που "θέλει να νοιώσει το φιλί, εκεί που καίγεται πολύ... πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά"...!!!?... Το απογοήτευσες το «κορίτσι»..!
    

Christos Dantis - Kariola se Miso