Αστυνομικός Πυροβολεί Ύποπτους για Ανθρωποκτονία στο Λας Βέγκας (+Video)

Las Vegas - police officer shoots during chase
Σοκαριστικές εικόνες από τους δρόμους του Las Vegas. Κατά τη διάρκεια καταδίωξης δυο υπόπτων για δολοφονία, ο αστυνομικός William Umana πυροβολεί μέσα από το περιπολικό για να σταματήσει τον 22χρονο Fidel Miranda και τον 30χρονο Rene Nunez. Η κάμερα που φορά στη στολή του ο αστυνομικός, κατέγραψε όλο το περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός καταδίωξε με το περιπολικό του το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο άνδρες που θεωρούνταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία που έγινε στο Las Vegas στις 11/07/2018. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο ύποπτοι, Miranda και Nunez, φέρονται να πυροβόλησαν τον αστυνομικό 34 φορές!

Rene Nunez - Fidel Miranda
Rene Nunez - Fidel Miranda
Οι δυο άνδρες ήταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία που είχε συμβεί λίγες ώρες πριν από την καταδίωξη. Φέρονται να σκότωσαν τον 25 ετών Thomas Romero, πυροβολώντας τον πολλές φορές την ώρα που βρισκόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Οι δύο αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην καταξίωση, ο William Umana και ο Paul Solomon, που ερευνούσαν το θάνατο του Romero, εντόπισαν το μαύρο SUV που είχαν κλέψει οι δυο ύποπτοι και ξεκίνησαν να το καταδιώκουν στους δρόμους του Las Vegas.

Στο βίντεο, ο William Umana, φαίνεται να ενημερώνει πως έχουν πέσει πυροβολισμοί, πως ο ίδιος δεν έχει τραυματιστεί και ζητά από το κέντρο ενισχύσεις. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο αστυνομικός πυροβόλησε 31 φορές και οι ύποπτοι 34.

Όταν το αυτοκίνητο των υπόπτων σταματά, μετά τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς, εκείνος κατεβαίνει από το περιπολικό και συνεχίζει να πυροβολεί. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, τραυματισμένος, οδήγησε το μαύρο SUV στον τοίχο ενός δημοτικού σχολείου. Ο Miranda σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο Nunez που επιχείρησε να διαφύγει πεζός, συνελήφθη.
    

Las Vegas - Police officer shoots during chase