Στο αυτόφωρο πρώην πρωθυπουργός της πορτογαλίας.Εσύ Έλληνα κοιμήσου...

Αντιμετώπιση διεφθαρμένων πολιτικών στην...

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 ΒΡΑΖΙΛΙΑ
&
 ΕΛΛΑΔΑ

Στο κρατητήριο έβγαλε τη νύχτα ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή
με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και φοροδιαφυγή.
Χωρίς πολλά λόγια και δήθεν εξεταστικές επιτροπές, βουλευτικές ασυλίες, νόμους περί ευθύνης υπουργών, τον περίμεναν οι μπάτσοι στο αεροδρόμιο και μόλις έφτασε τον''μπουζουριάσαν''.

Όλα αυτά είναι δημιουργήματα των ίδιων για να προστατεύουν τον κ...ο τους. Γιατί οι 95 στους 100 διεφθαρμένοι είναι. Ψεύτες του κερατά...
Και άντε αυτοί τη ''δουλειά'' τους κάνουν και την κάνουν και καλά...
ΕΜΕΙΣ σαν λαός, Ελληνικός ευφυείς λαός,
ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ???  Είτε αυτούς, είτε τα ''παρακλάδια'' τους, είτε αυτούς πάλι αλλά με άλλο όνομα, είτε πάλι αυτούς αλλά σε άλλο κόμμα ... 40 χρόνια πάει το δούλεμα ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ''άνθρωπος''  που να χειροκροτεί ακόμα
τον Γιωργάκη ??? Πώς είναι δυνατόν να μπορεί να μιλά κουνώντας το δάχτυλο και να κυβερνά ο ''κύριος'' Τούρκογλου που ακόμα κυκλοφορεί με την 750.000 euro BMV, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, έχοντας  το 2% των ψηφοφόρων κι εμείς να το ανεχόμαστε ??? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???

Μ' αρέσει που κάποιοι απ' την περίφημη γενιά του πολυτεχνείου αλλά και τη δική μας, κατηγορούν τη νεολαία ... ''αραχτοί στον καναπέ και στο ίντερνετ, άνεργοι άφραγκοι και δεν ξεσηκώνονται , ΛΕΕΙ".
Τα κάναμε εμείς  ΣΚ@Τ@  και τώρα μας φταίνε οι πιτσιρικάδες. Αυτοί πρέπει να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα τώρα. Δε φτάνει που τους φορτώσαμε χρέη για 2 ζωές, να τους κατηγορήσουμε κιόλας.

Άρχισα να αμφιβάλω για την ευφυΐα μας ... εκτός κι αν αληθεύει ότι ...
μας ψεκάζουν ...!!!