Αλλαγή γλώσσας σε Vista και Windows7 versions με το Vistalizator

Το 98% των υπολογιστών με προ εγκατεστημένα Windows ''φοράν'' εκδόσεις που είναι κυριολεκτικά για πέταμα (βλέπε Starter) η λίαν επιεικώς απαράδεκτες (βλέπε Home Premium).


Εάν δεν έχετε στο pc σας λοιπόν μία απ' τις προνομιακές εκδόσεις Ultimate η Enterprise που έχουν τη δυνατότητα αλλαγής γλώσσας ενσωματωμένη, το portable και ΔΩΡΕΑΝ αυτό προγραμματάκι θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε τη γλώσσα που επιθυμείτε εύκολα, γρήγορα, χωρίς format και επανεγκατάσταση...



Μπορείτε να το κατεβάσετε (σημείο 1)  ΑΠΟ ΕΔΩ: www.froggie.sk


Λίγο παρακάτω (πεδίο 2) θα επιλέξουμε το πακέτο ανάλογα με την έκδοση και το  system type του υπολογιστή (π.χ. 32 bit, Windows 7, SP1) και στον επόμενο πίνακα τη γλώσσα που θέλουμε να εγκαταστήσουμε (π.χ. Ελληνικά).

[Για να δούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, πατάμε δεξί κλικ στο ''Computer'' (Υπολογιστής) -> ''Properties'' (Ιδιότητες)].

Αφού κατεβάσουμε το αρχείο ανοίγουμε το Vistalizator, πατάμε ''Add language'' επιλέγουμε το αρχείο που κατεβάσαμε, πατάμε ''Open'' και στην επόμενη επιλογή ''Install language''.
20 λεπτά λέει η ειδοποίηση ότι θα πρέπει να περιμένουμε αλλά σε περίπου ένα δεκάλεπτο είμαστε έτοιμοι (ανάλογα το ''εργαλείο'') για να επιβεβαιώσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε τα Ελληνικά τη γλώσσα απεικόνισης και την επανεκκίνηση που μας ζητά το πρόγραμμα προκειμένου να εφαρμοστούν οι αλλαγές.



Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vistalizator για προσθέσετε όσες γλώσσες επιθυμείτε η και για να επιστρέψετε  στην αρχική πατώντας απλά  ''Change language''. Αυτό ήταν, τέλος.