Αναλυτικές πληροφορίες για το PC σας με το Speccy (free)

Το Speccy είναι ένα Δωρεάν προηγμένο εργαλείο πληροφοριών συστήματος για τον υπολογιστή σας. Αν θέλετε να μάθετε αναλυτικά τι υπάρχει στο εσωτερικό του, το λογισμικό αυτό της εταιρίας Piriform θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε...

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε με ασφάλεια μέσω του downloader της Softonic πατώντας  ΕΔΩ speccy.en.softonic.com/download.




Αφού επισκεφθούμε τη σελίδα απλά πατάμε Free Download για ν' αρχίσει αυτόματα το κατέβασμα...

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ξετσεκάρουμε τυχόν προγράμματα η toolbars που θα προταθούν, εφόσον δεν τα χρειαζόμαστε ...





και όταν με το καλό ολοκληρωθεί, ο πίνακας που βλέπουμε όταν ανοίξουμε για πρώτη φορά το πρόγραμμα, είναι αυτός της foto αριστερά.






Σίγουρα μέσω Wimdows μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το σύστημα μας,αλλά το Speccy μπορεί να μας δώσει λεπτομερή στοιχεία για κάθε κομμάτι του υλικού στον υπολογιστή μας όπως CPU, μητρική πλακέτα, μνήμη RAM, κάρτα γραφικών, σκληροί δίσκοι, οπτικές μονάδες, υποστήριξη ήχου και περιφερειακές συσκευές που έχουν συνδεθεί όπως εκτυπωτής, οθόνη κ.α.Επιπλέον προσθέτει τις θερμοκρασίες των επιμέρους στοιχείων, ώστε να μπορούμε εύκολα να δούμε αν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο απ' αυτά.Όλα αυτά συγκεντρωμένα σ' ένα μόνο απλό και χρηστικό μενού.

Το Speccy μπορεί επίσης να μας φανεί πολύ χρήσιμο για να δώσουμε συγκεντρωμένες πληροφορίες με ένα screenshot σε περίπτωση που θέλουμε να πουλήσουμε το PC μας η και να διαπιστώσουμε αν όντως έχει όσα αναγράφονταν στην ετικέτα όταν έχουμε αποκτήσει ένα καινούριο.