Φρικιαστικό - Εξαρθρώθηκε Σπείρα
που Έστελνε Αδέσποτα στη Γερμανία
για Κτηνοβασία και ως Πειραματόζωα

Φρικιαστικό - Εξαρθρώθηκε Σπείρα που Έστελνε Αδέσποτα στη Γερμανία για Κτηνοβασία και ως Πειραματόζωα
Ντροπή για το ''ανθρώπινο'' είδος ...
Διεθνές κύκλωμα εμπορίας αδέσποτων ζώων εξαρθρώθηκε από την αστυνομία του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα ...
Δύο Γερμανίδες κι ένας Έλληνας υπήκοος πέσαν στα δίχτυα της αστυνομίας, καθώς προσπαθούσαν να μεταφέρουν σε Αμβούργο και Μόναχο 15 ταλαιπωρημένα και ναρκωμένα, αδέσποτα σκυλιά τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν από πριν οι αρχές, διακινούνται συστηματικά από το αεροδρόμιο της Αθήνας και το λιμάνι της Πάτρας. Τα ζώα ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι Γερμανοί πλήρωναν ως και 400 ευρώ για το καθένα. 

Πολλές φιλοζωικές γνώριζαν για τη δραστηριότητα που ελάμβανε χώρα τους τελευταίους μήνες, προχώρησαν σε καταγγελίες κι έτσι ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για την αηδιαστική δράση της σπείρας. Χθες τα μεσάνυχτα, όταν στον επόπτη ασφαλείας της Αστ. Διεύθυνσης του Ελ. Βενιζέλος, έφθασε πληροφορία από αστυνομικό ότι μέλη του κυκλώματος θα προσπαθούσαν να περάσουν τα ζώα στο εξωτερικό, στήθηκε μια επιχείρηση με δύο κλιμάκια. Το ένα στο χώρο των εμπορευμάτων και το άλλο στον χώρο των επιβατών.

Λίγο αργότερα ο Έλληνας μέλος του κυκλώματος, εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του 5 σκυλιά (κομβικός αριθμός, αφού είναι το όριο ώστε να μη θεωρηθεί εμπορία) τα οποία παρέδωσε προκειμένου να επιβιβαστούν για Μόναχο. Κατά τον έλεγχο του από αστυνομικούς έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς υποστήριξε ότι θα πήγαινε για δουλειά και θα ΄παιρνε μαζί και τα σκυλιά του. Τα εισιτήρια που είχε κλείσει ωστόσο έδειχναν ότι θα επέστρεφε την επομένη η τη μεθεπομένη. Αργότερα 2 γυναίκες Γερμανίδες προσπάθησαν να περάσουν άλλα 10 ζώα και συνελήφθησαν. 

Η έρευνα των αρχών με τη βοήθεια φιλοζωικών οργανώσεων έδειξε ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η παράνομη δραστηριότητα μεταξύ Ελλάδας - Γερμανίας και τα ταλαίπωρα σκυλιά χρησιμοποιούνται είτε ως πειραματόζωα είτε για κτηνοβασίες σε Γερμανικούς οίκους ανοχής με ζώα, που ανοίγουν ο ένας κατόπιν του άλλου και λειτουργούν ΝΟΜΙΜΑ (παρακαλώ) στην ''σύμμαχο, κατέχουσα τα ηνία της γηραιάς, πολιτισμένη, Ευρωπαϊκή κατά τ' άλλα, χώρα''. Ήμαρτον Παναγία μου !!!
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...