Εκπληκτικό Δωρεάν Πρόγραμμα
3D Animation Για (εντελώς) Αρχάριους
Muvizu


Video από D.Kostoudis TutorialsΔωρεάν Πρόγραμμα 3D Animation Για Αρχάριους, Muvizu 1
Το Muvizu είναι τόσο απλό στη χρήση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' όλους. Κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του 3D Animation, χωρίς να είναι γνώστης του αντικειμένου, όχι σε μέρες αλλά σε ώρες ...

Για να λάβουμε τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος αρκεί να επισκεφθούμε το »muvizu.com« και να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

Στο πάνω πάνω μέρος της αρχικής σελίδας κάνουμε κλικ στο Join Muvizu, συμπληρώνουμε τα πεδία 1,2,3, τσεκάρουμε το τετράγωνο και πατάμε Join now.




Θα μας σταλθεί ένας Regisrtation Code στο Email που δηλώσαμε τον οποίο πρέπει να συμπληρώσουμε στον επόμενο πίνακα



για να δούμε τον παρακάτω, όπου τσεκάρουμε τα απαραίτητα,
πατάμε Complete Registration...



και κατόπιν Get Muvizu για τη λήψη του αρχείου (498 MB).


Κατά την εγκατάσταση δεν έχουμε να προσέξουμε τίποτε ιδιαίτερα, παρά μόνο ότι θα εγκατασταθούν κάποια προγράμματα της Microsoft απαραίτητα για να τρέξει η εφαρμογή, αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένα στο σύστημα μας.
Ανοίγοντας για πρώτη φορά το Muvizu μπορούμε αν θέλουμε να δούμε Video Tuturials η να τσεκάρουμε το κουτάκι στα αριστερά, για να μην ξανανοίξει το συγκεκριμένο παράθυρο.

Δωρεάν Πρόγραμμα 3D Animation Για Αρχάριους, Muvizu

Οδηγίες για το ξεκίνημα, στα Ελληνικά, μπορείτε να δείτε στο βίντεο στη αρχή της ανάρτησης και πολλά ακόμη, που αλλού; στο YouTube...