Το Δωρεάν Mini ''Photoshop''
Phoxo

Phoxo - Mini Photoshop
Το PhoXo είναι ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό, δωρεάν, εύκολο στη χρήση open source λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, με πλήρες Ελληνικό μενού που έχει χαρακτηρισθεί από ειδικούς ως mini Photoshop...


Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν layers, undo, πάνω από 50 ειδικά εφέ, ομαδική επεξεργασία εικόνων, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα εργαλεία για την επιλογή, καλλιέργεια, τη ζωγραφική, το ρετούς, τη μέτρηση και την πλοήγηση. Μπορείτε επίσης εύκολα να προσθέσετε εφέ κειμένου σε εικόνα, όπως σκιά, κυματισμό, gradient color text κ.α.
Η σελίδα του PhoXo παρέχει ένα μεγάλο αριθμό πόρων εκμάθησης, εκατοντάδες δωρεάν clip-art, κορνίζες, μοτίβα , υφές και σχήματα, συμπεριλαμβανομένης και της βήμα προς βήμα εκμάθησης.
Για το κατέβασμα απλά επισκεφθείτε τη σελίδα ''www.phoxo.com'' και πατήστε Download για να λάβετε το αρχείο του προγράμματος σε μορφή ''zip''.
Κατά την εγκατάσταση δεν χρειάζεται να προσέξετε κάτι ιδιέταιρα, αφού αν και δωρεάν, η παραγωγός εταιρία δεν προσπαθεί να μας ''φορτώσει'' κανενός είδους ''σαβούρα''. Απλά αποσυμπιέστε το αρχείο και ακολουθείστε τη διαδικασία.
Άλλο ένα ευχάριστο είναι ότι το PhoXo θα καταλάβει μόνο 3,7 ΜΒ χώρο στο σύστημα σας καθώς είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα (open source).
Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για τα εργαλεία του προγράμματος, πατώντας το button "Tutorial" στην αρχική σελίδα όπως επίσης και κατατοπιστικά βιντεάκια στο διαδίκτυο.