Michael Jackson
Πως θα Ήταν Σήμερα Χωρίς Πλαστικές

Michael Jackson - Πως θα Ήταν Σήμερα Χωρίς Πλαστικές
Με τη βοήθεια λογισμικού υπολογιστή, ειδικοί μας δείχνουν πως θα ήταν ο Βασιλιάς σήμερα, αν ζούσε και δεν είχε υποβληθεί σε καμία πλαστική εγχείρηση ...




Ξεκίνησε θέλοντας να αλλάξει απλά τη μύτη του. Όμως κατέληξε να έχει κάνει πάνω από 100 επεμβάσεις και να έχει αλλάξει εντελώς την όψη του.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν έχουν κατά καιρούς πει ότι ο Τζάκσον υπέβαλε τον εαυτό του στις επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μοιάσει στην Νταϊάνα Ρος, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έκανε τις πλαστικές προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος ομοιότητας με τον πατέρα του που μισούσε.
Σε ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με θέμα τις πλαστικές ως εθισμό αποκαλύφθηκαν πολλά από τη σχέση... εξάρτησης που είχε ο Μάικλ Τζάκσον με τις αισθητικές επεμβάσεις.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι όταν το '79, άρχισε να σκέφτεται να κάνει πλαστική στη μύτη, ήταν τόσο διστακτικός και φοβισμένος που χρησιμοποίησε την αδελφή του ως ''πειραματόζωο''. Την έβαλε να κάνει πλαστική στη μύτη για να δει αν θα του αρέσει το αποτέλεσμα και για να μάθει αν πονάει. Μάλλον πείστηκε αφού λίγο αργότερα την έκανε και ο ίδιος. Αργότερα έβαλε έναν φίλο του να κάνει πλαστική στο πηγούνι του για να δείχνει λίγο πιο αρρενωπό για να δει πως είναι. Στη συνέχεια έκανε και ο ίδιος την ίδια πλαστική και πολλές φορές μάλιστα.

Έτσι, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του, κατέληξε να κάνει αμέτρητες πλαστικές σε ζυγωματικά, μύτη, να βάλει εμφυτεύματα στα μάγουλα, πηγούνι, να κάνει αυξητική χειλιών, να αλλάξει το χρώμα του δέρματος του, δημιουργώντας αμέτρητα, προβλήματα στον οργανισμό του. Όπως ότι η μύτη του είχε στενέψει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Ειδικοί  ανέφεραν ότι πιθανότατα έπασχε από μια ασθένεια η οποία δημιουργεί στους πάσχοντες μια διαστρεβλωμένη άποψη της εμφάνισής τους.
Η αποκάλυψη που έγινε στο ντοκιμαντέρ, ήταν αυτή που έγινε με τη βοήθεια ένας προγράμματος υπολογιστή: Το πώς θα ήταν ο Μάικλ σήμερα, αν ζούσε και αν δεν είχε υποβληθεί ποτέ στη ζωή του σε πλαστική επέμβαση. Χαρούμενος, ελκυστικός, με ένα ζεστό χαμόγελο στο πρόσωπό.
Ο Τζάκσον σήμερα αν ζούσε και δεν είχε καμία πλαστική επέμβαση θα ήταν κάπως έτσι:                                                                                             πηγή - άρθρο e-daily.gr

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...