Eusing - 18 Χρήσιμα, Δωρεάν Software Programs για Windows

Eusing, Free Software Programs, Windows, Clean and Fast Pc
Με μία επίσκεψη στο  ⇨ www.eusing.com ⇦ μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς Δωρεάν τα παρακάτω προγράμματα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σε διάφορες δραστηριότητες αλλά & να διατηρείτε το PC ''καθαρό & γρήγορο'' :
Registry Cleaner 3.6,  Taskbar Hide - hide windows program 1.8,  CD to MP3 Freeware 4.8,  Internet Window Washer 3.6.1,  Eusing Cleaner 4.0,  IP Scanner 2.3, Free IP Switcher 2.6,  Eusing Utilities 2.0,  Fast Folder Access 2.0,  Auto Window Manager 1.5,  WMA MP3 Converter 1.8,  Free Registry Defrag 2.3,  Eusing Launcher 3.0,  Eusing Maze Lock 3.2,  Free Video Converter 1.8,  MP3 Cutter 2.0,  Eusing Free Registry Jump 2.1,  Eusing Clock 2.3. Δείτε αναλυτικά ...
  • Registry Cleaner 3.6
Σας επιτρέπει να καθαρίσετε με ασφάλεια και να επισκευάσετε τα προβλήματα του μητρώου, με μερικά απλά κλικ. Μετά τη σάρωση και τον καθορισμό των μη έγκυρων καταχωρήσεων, το σύστημά σας θα είναι πιο σταθερό και γρήγορο. Για μέγιστη ασφάλεια, δημιουργεί αντίγραφο ασφαλείας των επισκευασμένων καταχωρήσεων, έτσι ώστε να έχετε δυνατότητα αποκατάστασης των αλλαγών που έγιναν με τη χρήση του λογισμικού, επιλέγοντας Επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας.

  • Taskbar Hide - hide windows program 1.8
Αποκρύπτει τα παράθυρα ενός προγράμματος πλήρως μέσω ενός hotkey ή ως εικονίδιο στο δίσκο του συστήματος. Αποκρύπτει τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες εικόνες από το δίσκο. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα παράθυρα στη γραμμή εργασιών και να επιλέξετε αυτόματη μεγιστοποίηση για όλα τα νέα παράθυρα ή μόνο τα νέα παράθυρα του IE (αν τον χρησιμοποιείτε).


  • CD to MP3 Freeware 4.8

Σας επιτρέπει να αντιγράψετε CD ήχου και να τα μετατρέψετε σε MP3, WAV, OGG ή WMA. Μπορεί επίσης να ομαλοποιήσει τα αρχεία εξόδου. Το πρόγραμμα υποστηρίζει πρόσθετες επιλογές Lame και εγγραφή σε MP3 με μικρόφωνο.


  • Internet Window Washer 3.6.1

Κατά την περιήγησή σας στο Web αλλά και κατά την εργασία σας στον υπολογιστή, αφήνετε πίσω σας κάποια ίχνη των δραστηριοτήτων σας. Το Free Internet Window Washer διαγράφει με ασφάλεια τα ''κομμάτια'' του διαδικτύου που απομένουν, τις δραστηριότητες του PC και το ιστορικό των προγραμμάτων, με ένα απλό κλικ. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή σας.


  • Eusing Cleaner 4.0

Σας επιτρέπει να βρείτε και να καταργήσετε αρχεία που δεν χρησιμοποιούνται από το σύστημα σας, άκυρες καταχωρήσεις μητρώου, να διαγράψτε το ιστορικό Ίντερνετ, να πραγματοποιήσετε ανασυγκρότηση μητρώου.Επίσης παρέχει plug-ins για να καθαρίσετε το ιστορικό από third-party εφαρμογές.


  • IP Scanner 2.3

Είναι ένας τάχιστος ΙΡ και Port σαρωτής που με την multi - tread τεχνολογία μπορεί να ανιχνεύσει εκατοντάδες υπολογιστές, Ηostname, MAC Αddress, NetBIOS κ.λ.π. σε δευτερόλεπτα.


  • Eusing Utilities 2.0

Κατάλληλο εργαλείο για διάγνωση και βελτιστοποίηση του υπολογιστή. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε υπηρεσίες και προγράμματα οδήγησης, τις διεργασίες που εκτελούνται, BHO, παράθυρα εκκίνησης κ.λ.π. Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε ''σκουπίδια'' και περιττά αρχεία, να καθαρίσετε το μητρώο, να σαρώσετε και να αφαιρέσετε πιθανές απειλές του συστήματος.


  • Free IP Switcher 2.6

Ένα πολύ χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα αλλαγής των ρυθμίσεων του δικτύου σας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Σας επιτρέπει εναλλαγή μεταξύ προδιαγραφόμενων ρυθμίσεων δικτύου χωρίς επανεκκίνηση και με ένα μόνο κλικ.


  • Fast Folder Access 2.0
Επιτρέπει την γρήγορη μετάβαση στους αγαπημένους σας φακέλους μέσα από κοινό Άνοιγμα / Αποθήκευση διαλόγων, την Επιφάνεια Εργασίας, στον Windows Explorer και το κουμπί ''Έναρξη''. Τρέχει αυτόματα ως μέρος του μενού του Windows Explorer και λειτουργεί επίσης ως image viewer με την χρήση δεξιού κλικ.


  • WMA MP3 Converter 1.8

Σας βοηθά σε οποιαδήποτε μετατροπή WMA, MP3, WAV αρχείων. Η όλη διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, με ποιότητα εξόδου που εσείς μπορείτε να επιλέξετε.



  • Auto Window Manager 1.5

Μπορείτε να αλλάξτε το μέγεθος των παραθύρων των προγραμμάτων σας αυτόματα, όπως και τις παραμέτρους μεγιστοποίησης, ελαχιστοποίησης, ελαχιστοποίησης στο tray, να παραμείνουν on-top η όχι και να ρυθμίσετε τη διαφάνεια τους.


  • Free Registry Defrag 2.3

Είναι ένα λογισμικό ανασυγκρότηση του μητρώου των WindowsΕνισχύει την απόδοση του συστήματός σας με την διαγραφή των κενών, των θραυσμάτων και τη ''σπατάλη'' χώρου των αρχείων.


  • Eusing Launcher 3.0

Οργανώνει όλα τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας, επιτρέποντάς σας να βρείτε γρήγορα οποιαδήποτε από αυτά επιθυμείτε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή διεργασία του λειτουργικού των Windows με μεγάλη ευκολία και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.


  • Eusing Maze Lock 3.2

Πρωτότυπη ''τεχνική'' για κλείδωμα του υπολογιστή. Μπορείτε να ορίσετε το δικό σας ''μοτίβο'' ξεκλειδώματος.



  • Free Video Converter 1.8

Δωρεάν Video Converter για να μετατρέψετε αρχεία βίντεο στο format που επιθυμείτε με ευκολία. Τα αρχεία βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε  κινητό τηλέφωνο, iPad, iPod, iPhone, PSP,  Zune, MP4 player κ.λ.π.



  • MP3 Cutter 2.0

Είναι ένα απλό εργαλείο που σας επιτρέπει να ''κόψετε''  κομμάτια ενός αρχείου ήχου MP3, WAV, η WMA. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να επιλέξετε ένα μέρος από ένα μουσικό κομμάτι, να το αποθηκεύσετε σαν ένα ξεχωριστό αρχείο ήχου και να το χρησιμοποιήσετε ως Ringtone. Παρέχει επίσης Mixer και Joiner.



  • Eusing Clock 2.3

Μία desktop εφαρμογή - ρολόι για την οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα την εμφάνιση, τη μορφή της ώρας, το πρότυπο καθώς και το επίπεδο αδιαφάνειας.



  • Eusing Free Registry Jump 2.1

Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα συγκεκριμένο Registry Key ή Value άμεσα. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε και να μεταβείτε απευθείας σε κλειδιά του μητρώου που χρησιμοποιείτε συχνά. Επίσης μπορείτε να μεταβείτε σε ένα κλειδί που έχετε αντιγράψει στο ''Πρόχειρο''.
⇩ Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...